RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

Ampmaster

<< < (11/57) > >>

drjack:

--- Quote from: soprano on February 25, 2011, 12:04:09 PM ---Ovo izgleda prelepo,samo mislim da ovaj beli spiner dosta zaklanja rupe.Ako mislis njega da stavljas onda moras da nadjes resenje da vazduh koji ce da ulazi kao na sto je na ovom modelu.Dajem samo primer mozda necu mnogo da ti pomognem ali bicu od koristi.

http://www.p-wholesale.com/upimg/20/804a1/rc-airplanes-midget-mustang-61-152.jpg

--- End quote ---

Da, znam za problem, onaj mali metalni sto se dobija uz motor, je super sto se hladjenja tice.
Inace na planu kod Ampmastera i jesu predvidjeni usisnici sa strane, imas na pocetku topica kako to izgleda.
Beli spiner ce dobro doci, ako nista drugo onda kao ukras dok je model na zidu a mozda stavim i manji beli , imam i takav... ;namig

drjack:

U ovaj deo trupa ubacio sam jos dve dodatne uzduzne letvice da bi kasnije folija legla lepo.

drjack:
Naravno zapeli smo na izradi kabine, jer to nismo do sada radili.
Posle nekoliko neuspesnih improvizacija, resio sam da ipak napravim vakum pa sam to i uradio:
[
Koristio sam crnu vakum foliju debljine 0,3mm. Folija se odlicno ponasa prilikom grejanja pa nije bilo vecih problema. Pokusaj iz prve uspeo.
Ovom priliko se zahvaljujem Savi na par korisnih saveta koje nam je nesebicno dao u subotu na 13. maju.
Evo jos par slicica..

drjack:
Malo sam se igrao sa vakumom, pa sam ga iskoristio  da napravim nekoliko rezervnih kabina od kojih ce jedna  zavrsiti  na Tosinom Easy Staru.
Nakon toga trebalo je uglaviti kabinu u poklopac trupa. Nije bas islo glatko ali je na srecu folija kabine malo tanja pa se lako savija i prati oblik rebara iznutra.

Poklopac:

a onda sam uglavio i kabinu. Nije jos slepljena ali bice uskoro.

Ostalo je da se sve lepo izgituje i obradi, doda nosac baterije i kontrolera u samom trupu pa idemo na presvlacenje.

drjack:
Ampmasteri sada lice na sebe, moj je skoro spreman za presvlacenje a i Tosin ce biti do vikenda.
Evo kako izgledaju sada:

Tosin model na kome fali jos nekoliko detalja (napadna ivica, eleroni  itd.)

Ovde je pao neki "tuning styling" prednje haube koja je u odnosu na moj model malo spustena!

A i stakla su zatamnjena 8)

Moj je pred finim smirglanjem i presvlacenjem:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version