RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
Cesna 152 home made by Soprano
Belja kv:
Pozovi na 064 157 04 18 da ti uradim nalepnice pozdrav
MIODRAGTOMOVIC:
koji tip laser cutera si koristio i mozes mi reci gdje se moze kupiti neki slican ovom kao na slici
miša2002:
--- Quote from: MIODRAGTOMOVIC on April 05, 2011, 09:54:47 PM ---koji tip laser cutera si koristio i mozes mi reci gdje se moze kupiti neki slican ovom kao na slici
--- End quote ---
Na kojoj slici?
soprano:
E ovako drugari,danas mogu da zakljucim ovaj topik o izradi mog modela.Juce sam zavio zadnji sraf na modelu i danas je u Trsteniku bio probni let.Model se pokazao kao jedan izvrstan primerak u koji se ulozilo dosta truda.Taj trud je Zarin Dejan,koji i probni pilot nasim modelima,ocenio tako sto je trimovao samo dubinu kako bi poravnao model.Posto ja nisam stigao od Dejana da probam model,nadam se da ce on izneti svoje iskustvo i dati neki komentar na sve ovo sto smo mogli da vidimo na forumu.Sve je dokumentovano video zapisom i slikama i to ce biti pretstavljeno svima vama.Za sad stavljam slike a koliko sutra i klipove prvog leta.Moram da pomenem da je moj najmladji brat snimao tako da ima snimaka koji su malo losiji ali vidi se kako se model ponasa.Zahvaljujem svima koji su mi komentarima pomogli da ovaj proekat privedem kraju i nadam se da cemo se i u narednom periodu lepo druziti.Evo malo i slicica za pocetak i bas mi je danas bilo lepo u srcu kad je cesnica poletela i lepo se ponasala.....Hvala jos jednom svima jer da nije vas ja bih mozda i dalje mucio muku kako cu pojedine stvari da odradim.
scirocco:
Lep model, svaka cast na izradi modela,imam takav model u malo manjim dimenzijama i veoma sam zadovoljan letnim karakteristikama,nadam se da si i ti zadovoljan posle pedanto odradjenog posla.Zelim ti puno lepog uzivanja sa Cesnom
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version