RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI

Cesna 152 home made by Soprano

<< < (10/30) > >>

soprano:
Primljeno k'znanju nastavljam sa radom a slike vrlo brzo.....Pozzzz

soprano:
Posto radovi napreduju evo i nekih slicica kako to sad sve bolje i bolje izgleda....Pocinje da lici na krilo od aviona.....

Na ovoj slici se vidi sistem koji sam odradio za povezivanje krila sa trupom,a sraf koji ih spaja planiram da stavim neki plasticni samo treba da pojurim po prodavnicama da nadjem.

Postavljanje kablova pre zatvaranja krila sa gornje strane.

Plankiranje sa gornje stane i time smatram da sam zavrsio rad na ovom krilu.Ostaje samo presvlacenje krila folijom.

Sad je potrebno krenuti sa plankiranjem trupa ali dok ne stigne materijal ja bih imao par pitanja.
Posto planiram da stavim glow motor,koju kubikazu preporucujete.
Dalje,treba da zalepim horizontalac i vertikalac na trup ali svaka pomoc je dobro dosla jer nisam siguran kako to najbolje uraditi,sta se prvo lepi i nasta treba voditi racuna da se to sve kasnije ne odrazi na nestabilnost modela.

Potreban mi je takodje savet oko stajnog trapa jer se ja ubi razmisljajuci kako da ga odradim,znam da ima na crtezu ideja za stajni trap,ja sam tako i odradio ali nisam zadovoljan,siguran sam da neko ima bolje resenje......Hvala

ak:
Plasticne srafove imas na http://www.mikroprinc.com/

sasa:
Dodji za sraf plasticni,dobijes ga dzaba  :mhm

soprano:
Hvala Sale ionako treba da dodjem ovih dana kod tebe,nego sta da radimo za motorce ima li neko neki predlog za kubikazu,treba nesto da ne bude slabo a sa druge strane ni previse jako......

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version