RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI

Cesna 152 home made by Soprano

<< < (2/30) > >>

srpska posla:
Super, dobro ti ide, lepo je videti još jedan model u porodici.

Koliko vidim za izradu trupa nisi koristio moj nacrt koji sam ti poslao nego onaj koji je neko drugi postavio na rcgroups-u, odmah ispod tog posta sam postavio korigovani nacrt.http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=199489&page=18#post9881737
U tom mom postu se vidi i moj prvobitni nacrt (crvene linije) po kome sam ja radio moje 2 cesne.
Svejedno, najažurniji (koji svima šaljem) je onaj koji je postavljen na ovom forumu u temi koju si ti započeo http://rcfly4um.org/index.php?topic=5340.0
Trup je predviđen da može  precizno i brzo da se sastavi "u vazduhu" znači svi delovi se slažu kao lego kockice .

Znači kopnkretno:
1. Urez za LAMELIRANU BALZU na rebru V   "В" (ЋИРИЛИЦОМ) nije u gornjem uglu nego malo niže.

2.  Zatim pre plankiranja dobro i pažljivo išmirglaj rebra uz pomoć šmirgle zalepljene na letvicu/daščicu da sve bude u liniji od rebra G Г  do Ž Ж da ništa ne štrči ili da beži unutra,а ostalo da ima lep prelaz.

Ako postoji još nešto, tu sam, rado ću pomoći.

Srečno, i jedva čekam prvo poletanje!

soprano:
Znao sam da ces,ako pogledas post,primetiti o kom se proektu radi.Naime njega sam pronasao na "rcgroup" i posle toga nisam nasao ni jedan drugi,pa sam resio da malo sredim ovaj i pocnem sa radom.Tek kad sam trup vec odradio stigao je proekat.Mislio sam da sve obustavim i da krenem ispocetka sa tvojom nacrtima ali posto uvek ima ali ja nastavim samo me i dalje brine da li je taj nacrt po kome ja radim dobar i da li ce to da bude kako treba.
I da ne bude sledice nastavak price ali sa tvojim nacrtom.....

flugzeug:
 :)aplauz  (res)

sasa:
Dobro je da se nesto i u krusevcu pravi ,posto od nas ostalih nema ni k....  :sljus
Bravo Aco...sve cestitke za rad a izabrao si prelep model  :)aplauz  (yay)

PS.  k.... = kadra  :hehe  :_D

srpska posla:

--- Quote from: soprano on December 06, 2010, 12:26:34 PM ---Znao sam da ces,ako pogledas post,primetiti o kom se proektu radi.Naime njega sam pronasao na "rcgroup" i posle toga nisam nasao ni jedan drugi,pa sam resio da malo sredim ovaj i pocnem sa radom.Tek kad sam trup vec odradio stigao je proekat.Mislio sam da sve obustavim i da krenem ispocetka sa tvojom nacrtima ali posto uvek ima ali ja nastavim samo me i dalje brine da li je taj nacrt po kome ja radim dobar i da li ce to da bude kako treba.
I da ne bude sledice nastavak price ali sa tvojim nacrtom.....

--- End quote ---

Ništa strašno, samo napravi novi urez i biće i piči!  (work)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version