RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
Cesna 152 home made by Soprano
srpska posla:
Pozdrav!
Super napreduješ!
Što se savijanja i lameliranja balze tiče bolje je da koristiš tanju i tvrđu balzu, dobiješ lepšu krivinu.
Što se pogona tiče...hm... ovaj model je mali njemu ne treba puno snage više koristi ima od smanjenja težine.
Na pogonsku grupu ne bi trebalo da ode više od 150g (motor+regler+bat ili motor+gorivo+rezervoar(+servo)). Idealno bi bilo 100g i manje (model leti fenomenalno sa cox motorom od 0.8cc).
Inače, nemam ništa protiv elektro, to bi bila 3. cessna po redu a prva elektro koja se sa tog crteža vinula u nebo.Okvirne veličine: lipobaterija oko 1000mah (2-3s) neki motor od 30ak grama i stotinak W, regler oko 20A
soprano:
Hvala svima,ja sam malo raduckao ovih dana pravio kabimu pazio na detalje i slike cu postaviti uskoro kad taj deo posla odredim.
soprano:
Obecane slike....
gas:
Pozdrav svima
Ne mogu više samo da pratim ovu temu, moram i ja da pohvalim ovu gradnju. Veoma se mi dopada izrada od nule. Dopada se mi i izrada detajla. Sa detajlima dobi model i dušu i pažnju onoga koji gradi model.
Samo tako naprijed.
Izvinjavam se greškama u tekstu
Pozdrav
Dominik-Slovenija
cane:
Boga mi,Aco,pohvale i na internacionalnom nivou!!!
Salu na stranu,ovo vec pocinje polako da lici na ozbiljan model,tako da ostani dosledan u tome sto radis.Moje misljenje je da to treba da bude elektro verzija.Ne sumnjam da lepo leti sa cox-om,iliti nekim drugim glow motorom,ali jednostavno je mali model za taku neku zajebanciju.
Moje misljenje,imam sva prava na njega,zar ne.
pozzz
Cane
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version