RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
H9 Piper Pawnee
aco:
Izgleda da sam malo zakasnio ali za ubuduce evo jako jednostavnog a dobrog resenja za stajni trap
ak:
Kad bih jos znao gde da nadjem zicu tog kvaliteta ...
ivanmagd:
Imam ja svetlovucenu celicnu zicu od 4 ili 4,2 mm ne secam se, jedini je problem sto je u koturu i sto se jako tesko ispravlja, ja sam pravio grifovanu zicu od nje i jako je zilava i `ljuta` i nemoguce ju je idealno ispraviti , mozda da se izvlaci mada bi se precnik smanjio izvlacenjem mogu ti doneti neki metar da probas.
Schwab:
Hvala svima ,
probacu ovako , Bati ovo zavrsava posao , da ne komplikujemo ()-() .
@ivanmagd
dogovoricemo za ovu tvoju zicu, mozda moze ako ikada budem pravio trap ispocetka. Danke !
miša2002:
--- Quote from: ak on February 23, 2011, 01:28:29 PM ---Kad bih jos znao gde da nadjem zicu tog kvaliteta ...
--- End quote ---
Bojim se da bi sa takvom žicom i tako malim osloncem, došlo do kidanja-loma na trupu. Nema rasterećenja u osloncu!
Problem je što se o ovome razmišlja tek po sklapanju modela, tj kada je već kasno za "elegantno" rešenje.
Gomila "ojačanja" se postavlja na mestima bez ikakve potrebe, a ne tamo gde je potrebno i bitno!..
Mnogo bolji efekat se postiže rasterećenjem kritičnih tačaka tj rasporedom sila...
Batans je dao jednostavno i prilično dobro, privremeno, rešenje problema.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version