RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Jet i u Kragujevcu

<< < (3/3)

firebird:
Ovako je izgledao posle lomljave

a onda je usledilo lepljenje

svaki pa i najmanji komadic je nasao svoje mesto

firebird:
Evo ga i video od prvog januara kad sam ga olupao   :hehe

firebird:
E pa drugari evo punog srca vracam se sa letenja  (yay).

Ovog puta leteo sam ga lagano i bez nekih extra akrobacija,tek po neki luping i roling,resio sam da se laganijom voznjom malo bolje upoznam sa ponasanjem modela vozeci ga u krug oko sebe.Rezultat je prvi let 8 min i odlicno sletanje a drugi let 4 min i tu mi se pri prizemljenju (koje mi sad bas dobro ide zahvaljujuci simulatoru) iz nepoznatog razloga nije zaustavio motor i ledina je pojela elisu,nema veze imam jos dve.

Eto tako da se pohvalim,caos....

odo sa na  (:beer:)

djgorandj:
Predjes na 4s i na manje elise, ima da zuji ko blesav.

firebird:
  Pre dva meseca sam prilikom sletanja na tvrdu podlogu po ko zna koji put prelomio nos modela...a onda sam lepo juče seo i rešio da sredim stvari.

okrpio sam i jednu nozdrvu

na kraju je ispalo ovako

Sasvim zadovoljan ovakvim izgledom (a i ne volim nešto preterano da ga ukrašavam,više me boli kad ga slupam), reših danas malo da ga "proluftiram".
Posle dve baterije dođe na red i treća i onda maler.Taman što sam ga pustio iz ruke,avion krete nekako da ponire i ide u levo,ja brzo kontru na desno i još malo na gore kad on iskoristi taj trenutak,prevrte se naglo na desno i u punom gasu pravo na nos u livadu.Srećom aterirao je od nas jedno 20m pa niko nije bio ugrožen.Pokupih sve delove i pomislih u sebi opet će da radi lepak...

Imam utisak da mi stiropor polako ustupa mesto drvofixu... lol

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version