RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Čenej 2011 - prvi izlazak...

<< < (4/13) > >>

mirce:
Mi i danas bili na letenju...

Bane je stavio slike na forum. Evo link:

http://rcfly4um.org/index.php?topic=6105.msg36055#new

mirce:
Za promenu i danas je bilo letenja... Čenejski aerodrom samo naš, vetar umeren, temperatura oko desetak stepeni...

Čika Dule i ja smo na aerodromu zatekli Dragana i njegovog sina. Zlokasi su doneli svoj novi model, malog Zlina, koji je trebao da ima prvi start.

Zlin je "hand made" napravljen tokom ove zime. Mislim da je raspon, recimo oko 140 cm, motor OS od 4 ccm...

Atraktivan iz svakog ugla...

I u vazduhu, model izgleda lepo...

...kao i na sletanju...

U medjuvremenu je stigao i Sale, pa smo fotografijom ovekovečili dve generacije pilota RC helikoptera...

Ko ne zna, čika Dule je bio "Bog i batina" u svetu RC helikoptera pre tridesetak godina...

Pošto se sneg otopio, poneo sam Zeroa, ali dok sam rulao na prvo poletanje, puče žica i otpade ceo repni točak...

Ipak, takve me sitnice nisu sprečile da napravim jedan start...

Sale je leteo HK 250... Nažalost nisam slikao...

Stigao je i Englez...

Doneo je model Wot Trener, koji izgledom baš nije obećavao, ali leti strava...
Motor je četvorotaktni OS Max od 12 ccm i uz "pomoć" goriva sa 30% nitra, otkida kako radi...

Uživali smo u Džonijevom "free style" letenju...

I na kraju jedna grupna slika...

Pozdrav

Mirče

SABURO:

--- Quote from: mirce on February 09, 2011, 12:39:01 AM ---Za promenu i danas je bilo letenja... Čenejski aerodrom samo naš, vetar umeren, temperatura oko desetak stepeni...

Čika Dule i ja smo na aerodromu zatekli Dragana i njegovog sina. Zlokasi su doneli svoj novi model, malog Zlina, koji je trebao da ima prvi start.

Zlin je "hand made" napravljen tokom ove zime. Mislim da je raspon, recimo oko 140 cm, motor OS od 4 ccm...

Atraktivan iz svakog ugla...

--- End quote ---

Ja sam odusevljen njihovim modelima, ali ovaj Zlin tek izgleda nestvarno dobro..Da li bi mogao nekako da dodjemo do planova za ovaj avion?
 (res)

mirce:
Poslaću ti broj Draganovog mobilnog telefona na PM, pa vidi sa njim za detalje...

Pozdrav

Mirče

englez:

:hehe

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version