RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
Čenej 2011 - prvi izlazak...
cheky:
E dok se ja mucim po ovim termalnim bazenima i toboganima vi uzivate.Pozdrav svima i vidimo se , dolazim sutra i donosim jednu kratku i zanimljivu pricu vezanu za ovdasnje modelare.
Lep pozdrauv.
Oko
misha:
--- Quote from: cheky on August 05, 2011, 12:52:49 PM ---E dok se ja mucim po ovim termalnim bazenima i toboganima vi uzivate.Pozdrav svima i vidimo se , dolazim sutra i donosim jednu kratku i zanimljivu pricu vezanu za ovdasnje modelare.
Lep pozdrauv.
Oko
--- End quote ---
i tamo si gledao modelare kako lete svoje modele? (fiu)
An-2 colt:
Nije to Ciklonizacija vec Privredna avijacija Vrsac.Avioni jesu stari, ali bezbedni.Koncept An-2 datira iz 40-tih godina ali je avion izuzetno stabilan i u svakom momentu za cupanje ima dostupno 200 konjskih snaga od ukupno 1000!Dromader ima isti motor ali mi se cini tezim za letenje (sa mehanicarske strane gledanja).Jedino sto su oba u kabini izuzetno BUCNA!!!Voleo bih An-2 da vidim i kao model, cini mi se da bi bio jako interesantan!Pozz!
ps.Vi ljudi ste cudo, voleo bih da se svuda lete modeli kao kod Vas!
mirce:
An-2 colt, lepo da si se javio...
Modeli verovatno lete svuda, ali to, za razliku od ovog što mi radimo, ostaje nezabeleženo. ;namig
Za promenu, bili smo i danas, doduše u nešto "okrnjenom" sastavu, ali nam to nije smetalo da uživamo.
Dan prelep, malo vetrovit, "velika" avijacija nije letela i aerodrom je bio samo naš...
Bata i Vid su leteli helije. Doduše, otišli su negde bliže hangaru, pa to letenje nisam slikao.
Negde pred kraj dana, Batika je napravio još jedan start sa svojim modelom...
Jole je, posle mnogo vremena, doneo Yak-a. Malo je palio i štelovao motor, ali letenja nije bilo...
Oskar nas svaki put iznenadi nekim malim stiroporcem. Danas je predstavio Mustanga, koliko sam čuo, kupljenog kod Zajka.
Modelčić, ali doslovno modelčić, je mnogo "sladak" i za raspon od jedno 40-tak centimetara leti baš dobro. Lepi su mu i detalji...
Mustang ima brushless motor, baterija je 2S 450mAh i let je trajao sigurno preko pet - šest minuta...
Sale i Zlokasi nisu flayali ništa, a ja sam napravio dva starta, jedan sa Thunderboltom i jedan sa Pantherom.
Uživancija...
Malo više o jet letu u rubrici od Panthera, a ima i video...
Pozdrav
Mirče
Gabor:
Danas smo Piću, Robi i ja bili na Čenejskom aerodromu. Od novosadskih modelara je bio prisutan Bane. Vreme sunčano, toplo, sa malo vetra... Bane je leteo Wind-a, a mi smo poneli 6 modela. Piću je danas imao premijerni let svog modela F-22
U vazduhu se našao još Pićukina jedrilica, Robikin DG-1000 a ja sam leteo Tango, Pinkfire i Cap...
Bane, još jednom hvala na pozivu, baš smo se lepo naleteli!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version