RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Brezov avio sper

<< < (2/3) > >>

SDmodelar:
Od Avio špera nemaju ništa na stanju, ali imaju u Austriji. Rok isporuke 15-20 dana.

Pozdrav

Sava:
Nemojmo se prerano radovati, uslov je da naručiš ceo šleper, naša posla.   :_D

tibeteagle:
Ipak ima tu nešto. Imaju lipu od 3mm. To je jeftin, lagan i veoma univerzalan šper za modelarstvo. Oni koji grade modele od EPP. EPS. dobro ga mogu iskoristiti. Nije teško rezati sa pilicom kao brezu. Lipa je oko 450g/dm3 dok je breza oko 650g/dm3. Bukva je oko 750g/dm3.
Kada se kupuje, treba pogledati da li su slojevi iste debljine. Ipak je to roba iz Belorusije, a ne iz Finske, i treba tražiti AB kategoriju, jer je C samo za delove nameštaja koje se ne vidi...  mmmm
 ;namig

doajen:
Ja objavljujem prodaju avio špera vec duze vremena, ne na kvadratne metre ili palete, vec na standardne, modelarske mere, pa i na parce potrebno samo za neki deo!  Ali izgleda da je jeftinije uvesti ga od Lindingera, Svajnhofera ili preko nekog drugog!

Moje cene su skoro fabricke, bez postarine, carine, PDV, procenta na uslugu, bureka, kafe, sendvica.....

Ja sam modelar, ne mesetarim modelarskim materijalom i ne zivim od preprodaje istog!

Nakupilo se dosta tog materijala skupljanog desetinama godina, godine idu, starost neumitna, a penzije male.

Jedan se kupac doduse javio, ali i ne pitajuci za cenu ili kolicinu, dok sam jos citao njegov P.M. u kome izrazava potrebu za sperom, poslao je drugi u kome me obavestava  da ce sper ipak naruciti od Svajnhofera???!!!.

Zainteresovani za avio sper od finske breze (imam ga cak i debljine od SAMO 0.4 mm, i to troslojni!!) mogu da se jave P.M. radi dogovora. Sper je u BG.

Mythbuster:

--- Quote from: doajen on February 07, 2011, 12:59:23 PM ---Ja objavljujem prodaju avio špera vec duze vremena, ne na kvadratne metre ili palete, vec na standardne, modelarske mere, pa i na parce potrebno samo za neki deo!  Ali izgleda da je jeftinije uvesti ga od Lindingera, Svajnhofera ili preko nekog drugog!

Moje cene su skoro fabricke, bez postarine, carine, PDV, procenta na uslugu, bureka, kafe, sendvica.....

Ja sam modelar, ne mesetarim modelarskim materijalom i ne zivim od preprodaje istog!

Nakupilo se dosta tog materijala skupljanog desetinama godina, godine idu, starost neumitna, a penzije male.

Jedan se kupac doduse javio, ali i ne pitajuci za cenu ili kolicinu, dok sam jos citao njegov P.M. u kome izrazava potrebu za sperom, poslao je drugi u kome me obavestava  da ce sper ipak naruciti od Svajnhofera???!!!.

Zainteresovani za avio sper od finske breze (imam ga cak i debljine od SAMO 0.4 mm, i to troslojni!!) mogu da se jave P.M. radi dogovora. Sper je u BG.

--- End quote ---

Jel moze to malo krace i bez stilskih figura i epskog sadrzaja.
na primer:

Prodajem brezov avio sper debljine 0,4mm -1mm-1,5-mm-3mm-i.t.d. , cena tolika i tolika, po kvadratu (metar, decimetar itd).
Zainteresovani, kontakt : XYZ
Preuzimanje u Beogradu, po dogovoru.

Pogubismo se u iscitavanju umotavanja sadrzaja. I sta su standardne modelarske mere, kvadratna stopa ili hvat?
Ne zanima me Sweinhoffer, ko se javio pa se odjavio, ko sta doruckuje a sta ko uzzina, i kol'ke su penzije.

Hvala unapred.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version