RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
savet
Dalibor _Ks:
Cao kilege.
Interesuje me gde u krusevcu ima da se kupi cekas zica,i koja debljina je najbolja za secenje stirodura.......
Dakyle:
Nisam iz Krusevca, ali sigurno je imas na nekom buvljaku (koji verovatno imate), ako se ne snadjes drugacije...u elektro radnji kupis grejac za TA Pec, u samom grejace imas dovoljno zice za namenu kaja ti je potrebna.
Pozz
soprano:
Da ne bi bilo neke greske,iz TA peci (termoakomulacione) se mnogo tesko vadi zica ali ipak mislim da si hteo raci iz Kvarcne grejalice gde se ti veoma lako vadi.....
firebird:
ja sam u nekoj trgovini "sve po 150 din" kupio igracku fen za kosu koji se stvarno steka na 220v i duva topli vazduh.Iz fena sam izvadio jedno 2-3 metra cekas zice 0.3mm i odlicno reze,utikac sam otfikario zbog dece i dao im onako da se igraju a meni ostade zica da se igram i ja.
aha ima i motoric koji moze da se iskoristi za neku zajeb*nciju :_D
Eto toliko ako sam pomogao i da vidi na buvljaku kod onih sto prodaju neke krseve da nema neki stari fen ili ovi grejaci sto rekose moji prethodnici,moze to da uzmes za 100 din i eto cekasa koliko volis.Pozz...
Dalibor _Ks:
iz kvarcne grejalice sam uzimao zicu i nevalja jer je grejana ko zna koliko puta i kad je zategnem u ram ona puca,moram da nadjem novu da probam dal ce i ona da puca kad se zategne na ram.Poz Dalibor
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version