ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
Univerzalni promenjivi izvor napajanja velike struje
miša2002:
--- Quote from: cane on February 04, 2011, 10:42:27 PM ---A da ti,Miso2002,odes do livade,pa da tamo napises ko si i sta si,pa da znamo sa kim imamo posla?
Bez uvrede,vidi se da znate o cemu pricate,al to malo napadno deluje....od prvog vaseg posta....
nema veze za newbie,sto to tamo pise,cisto da se upoznamo....
pozzz
Cane
izvinjavam se za offtopik
--- End quote ---
http://rcfly4um.org/index.php?topic=6003.0
jrlotpi:
Mislim da je covek izuzetno dobro nameran,dokaz za to je da je ponudio svoju pomoc oko resavanja problema oko moje stanice na 1 (treba ziveti sa znanjem da mozda ima i boljih od nas samih)ko sto rece Nebojsa JA
Dejan Dobricki:
ma mene je naprzio u svom 6 postu koji stavio na ovaj forum cim se pomene elektronika svi ispadaju glupi ,ti postovi su izbrisani gde me je naprzio ne kazem da je covek los ali ima problem sa stavom, predpostavljam citajuci njegovu biografiju da je neki profesor ili ti barem covek koji je nesto predavao , ako je tako brale nismo mi ovde njegovi ucenici , ne daje on meni hleba ili znanja za bi zaradio za hleb ovo je moj hobi . ja ako kazem da je krava crno -bela on ce reci da je 40% bela 58 % crna i onih 2 % crvena jer joj je njuska te boje ma izvini bre
a sto se tice tibeteagleove zamisli veoma pametno vec razmisljam gde da nabavim torusni transformator za male pare posto mi treba neki regulator napona za neke druge stvari
poz
ps: cane tranzistori ne lete ()-()
misho ovo je modelarski forum i nemoj to da zaboravis i tu ne treba ulaziti u dubiozu oko elektronike objasni ali nemoj potcenjivati a sto se tice zvanja na forumu ima tu njih koji imaju veci cin a samo su pisali u kupujem-prodajem
miša2002:
--- Quote from: mtesa on February 04, 2011, 11:53:13 PM ---kad ide oftopik, ide oftopik:
A da neko proba ovo cudo? pa makar ga spalio.
brushed ESC je 5$.
Nije mnogo da se dokaze da si u pravu izacepis usta protivniku.
Probao bi ja ali imam samo jedan ovakav ESC i nalayi mi se u modelu.
Vjerovatno iskusnije kolege imaju koji koji sluplja prasinu vec nekoliko godina.
--- End quote ---
Ne vidim potrebu za oštrinu niti je ovde reč o protivnicima i dokazivanju, naprotiv, radi se samo o modelarsko-kolegijalnom razmatranju jedne ideje o mogućoj primeni jednog sklopa, a konstruktivnom diskusijom ćemo pronači pravo rešenje.
ESC ne bi bio spaljen i nije problem u "spaljivanju" već u mogućnosti konkretne primene predloženog sklopa!
Na YuTube ima par snimaka (Ameri) korišćenja ESC-a umesto "PowerBox-a" - svi su neslavno završili...
Dejan Dobricki:
chek chek malo tibeteaglova ideja je ako sam ga je dobro razumeo napraviti jeftini regulator napona pod 1 na stolu da napajas punjac za li-po ,da uzaris zicu ako hoces da seces stiropor itd,itd,itd . u modelu da ga TESTIRAS pa koje lud da leti citavu sezonu i vuce servo tester u njemu mozda je on 5 grama ali ne ide nekako kada sve to mozes preko stanice podesavati,a sto se tice power box-a i amera ko ih j..e kad su glupi
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version