RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Polaris

<< < (5/6) > >>

firebird:

--- Quote from: simskg on May 12, 2011, 03:10:30 PM ---Odlicno odlicno ne treba remorker (mali veseljak) (yay)

--- End quote ---

Ovo je bila čista sreća da se vratio u normalan položaj,da se prevrnuo na leđa mor'o bi da ukvasim gaće...  lol lol lol

djgorandj:
aahahhaha, spremam i cessnu za vodu, pa ce nam trebati svo plivacko iskustvo

firebird:
Baš mi ide od ruke ovo lupanje modela  ....... 2eaa...........tras............... (rip..)

A lepo je krenulo,došli mi drugari sa svojim avionima i ja ih odveo u Šumarice na livadu koju koriste ovdašnji modelari.Usudio sam se da ga poletim direkt sa trave:

vozao ga po nebu jedno dva tri minuta,i onda se u zaokretu u desno zaglavi sevo elerona   (:sos:).Ja brzo kontriraj al ne reaguje,gas radi,elevator radi al eleroni ostali u jednom polozaju i ni makac.Počeo da ide u spiralu i samo sam čekao da vidim gde će da padne.Nije daleko, jedno 40 m od nas.

Delovi se nisu mnogo rasuli,sve u prečniku od 1m:

I na kraju oproštajna slika:

P.S. koji kiseo osmeh sam nabacio,bem ti..... :sljus

GogaAR:
Bice ovo ponovo stari,dobri polaris,ubedjen sam!

firebird:
  Pa jeste da na prvi pogled izgleda jadno, al kad sam natenane osmotrio vidim da je krilo skoro celo,zednji deo gde se prićvršćuje vertikalac i nosač motora moze da se vrati i ojača.Ceo taj deo vertikalca i nosača jedva da ima nešto malo intervencije, gotovo je netaknut.Ujedno i da predvidim drugi položaj za esc,da ga izbacim iz kućišta da se bolje hladi.Jedino je malo veći rad da mu ponovo uradim prednji deo trupa..... (work)

I da ga celog kolorišem a ne ovako ko do sad....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version