RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Providni termo buzir
gizmo:
Ima li negde u Beogradu da se kupi providni termo buzir?
Sve sam zvao i obisao i nigde ne mogu da nadjem. Ima u Kanibalu i Radio klubu, ali neke bzvz velicine.
Za sta mi treba - na cevku od 10x10mm hocu da stavim led diode i sve to zastitim termo buzirom, naravno providnim da bi se diodice videle :mhm
miša2002:
Providni u raznim dimenzijama i na metar prodaje lik na buvljaku u Bubanj potoku - subotom. Parkira se u delu gde prodaju Bugari alat itd... Na glavni ulaz oma levo pa do kraja i tu je negde !? Preko nedelje je na buvljaku NBgd ispod mosta. Bužir je dobrog kvaliteta, samo ga treba potrefiti, kad je tu !
gizmo:
Hvala za info.
Danas sam bio na NBG buvljaku i prolazio ispod mosta, ali nisam video nikoga sa buzirima.
miša2002:
Nije stalno tu i u glavnom je pre podne. Video sam ga sad u subotu u bubanj potoku.
Inače, bilo je par tezgi u prva tri četiri reda, ka toplani, par njih koji su držali delove, preko jednog je moglo da se naručuje iz "Conrad-a", ali nisam odavno bio i ne znam kakva je sad situacija.
Ako si tu negde blizu i imaš vremena, promuvaj se u tom delu!
gizmo:
ccc ja mislio ovde sve ozbiljni drugari, a ono derani i klipani :big smile (pijemo)
Ma narucio sam te buzire sa HK, ali nervira me da mi samo zbog toga stoji i ceka NOVA ptica :)
Snacicu se nekako. Mislim da sam nasao u nekoj firmi u NS (nije termobuzir.rs lol
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version