ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Virtuelno okupljanje PHOENIX RC

<< < (7/17) > >>

Lazo:
OK.

(pijemo)

Gabor:
Danas posle 21.00 biću on-line

(<--)

Gabor:
Sinoć sam pokušavao da se pristupim sesiji RCFLY4UM ali je ispisao da je starija verzija, posle je update-ovana ali nisam mogao da se nakačim. Mislim da je Bata bio tamo.
Napravio sam sesiju Free Fly SRB, pa ako hoćete izvolite. Juče sam leteo sa nekim francuzima  (<--)

nebeski:
Osim vezije Phoenix-a razlog za nemogucnost pristupa slobodnoj sesiji moze biti i to da je neko takmicenje u toku. Da li jeste ili nije vidi se u statusu sesije.

--- Quote from: Gabor on June 16, 2011, 12:12:45 PM ---Sinoć sam pokušavao da se pristupim sesiji RCFLY4UM ali je ispisao da je starija verzija, posle je update-ovana ali nisam mogao da se nakačim. Mislim da je Bata bio tamo.
Napravio sam sesiju Free Fly SRB, pa ako hoćete izvolite. Juče sam leteo sa nekim francuzima  (<--)

--- End quote ---

Gabor:

--- Quote from: nebeski on June 16, 2011, 01:47:04 PM ---Osim vezije Phoenix-a razlog za nemogucnost pristupa slobodnoj sesiji moze biti i to da je neko takmicenje u toku. Da li jeste ili nije vidi se u statusu sesije.

--- Quote from: Gabor on June 16, 2011, 12:12:45 PM ---Sinoć sam pokušavao da se pristupim sesiji RCFLY4UM ali je ispisao da je starija verzija, posle je update-ovana ali nisam mogao da se nakačim. Mislim da je Bata bio tamo.

--- End quote ---

--- End quote ---
Pisao je 1/8, a i Bata pisao u chat-u da nešto nije mogao uraditi oko upload-a  mmmm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version