ELEKTRONIKA > SIMULATORI
Virtuelno okupljanje PHOENIX RC
Gabor:
--- Quote from: fifti on February 07, 2012, 10:29:49 PM ---Nikako ne mogu da se ulogujem i to samo u nasu sobu :(
--- End quote ---
Mi smo bili tamo do 22.00, pridružio nam se Vladan iz BG... Da tu ne pravim "gužvu" sa terminima kad letimo, na Facebook u našoj grupi ( RC Flying Team Becej ) postaviću uvek par sati ranije da kad "otvaram letenje". Inače sinoć skoro sve vreme je bilo osam letača, a toliko je i limit. I to može da bude razlog zbog čega nisi mogao da se pridružiš ;namig
nedbojsa:
Čekam da mi stigne usb dongle kako bi mogao da se priključim vašoj floti, doduše vozim ja sim i ovako preko klasičnog pc džojpada sa dve analogne palice i solidno letim, problem je održavanje konstantog gasa pošto i jedna i druga palica imaju opruge koje ih non stop vraćaju u centar!
Anakin:
Ja sinoc nisam mogao da se prikljucim i kada je bila puna sesija, sto je logicno, i kada je bilo manje od osmoro ulogovano. U sve ostale sesije sam se logovao bez problema. Verzija se poklapa... Da se mozda stavi password i objavi ovde koji ce biti, ne bi li ljudi odavde imali prednost?
Gabor:
--- Quote from: Anakin on February 08, 2012, 09:42:16 AM ---Ja sinoc nisam mogao da se prikljucim i kada je bila puna sesija, sto je logicno, i kada je bilo manje od osmoro ulogovano. U sve ostale sesije sam se logovao bez problema. Verzija se poklapa... Da se mozda stavi password i objavi ovde koji ce biti, ne bi li ljudi odavde imali prednost?
--- End quote ---
OK, napraviću nešto po tom pitanju. Hvala na sugestiji ()-()
IvanGrozni:
A kako da povežem DX6i preko usb kabla, sa Phoenix simulatorom??? Tražim po netu ali džabe.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version