ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Virtuelno okupljanje PHOENIX RC

<< < (10/17) > >>

Gatti.Gatozza:
Možda neki od ovih? 

http://s.dealextreme.com/search/dongle+phoenix

IvanGrozni:

--- Quote from: Gatti.Gatozza on February 08, 2012, 12:40:35 PM ---Možda neki od ovih? 

http://s.dealextreme.com/search/dongle+phoenix

--- End quote ---

Pogrešno sam postavio pitanje. Da li postoji besplatan  :big smile način za povezivanje DX6i stanice sa RC Phoenix simulatorom?

fifti:

--- Quote from: Gabor on February 08, 2012, 09:14:05 AM ---
--- Quote from: fifti on February 07, 2012, 10:29:49 PM ---Nikako ne mogu da se ulogujem i to samo u nasu sobu :(

--- End quote ---

Mi smo bili tamo do 22.00, pridružio nam se Vladan iz BG... Da tu ne pravim "gužvu" sa terminima kad letimo, na Facebook u našoj grupi ( RC Flying Team Becej ) postaviću uvek par sati ranije da kad "otvaram letenje". Inače sinoć skoro sve vreme je bilo osam letača, a toliko je i limit. I to može da bude razlog zbog čega nisi mogao da se pridružiš  ;namig

--- End quote ---
Tada je bilo 7 od 8 clanova kada sam pokusavao da se ulogujem.

yu1vla:
Ja sam Vladan iz Bg koji se juce prikljucio Gaborovoj online sesiji na Phoenixu. Nisam imao nikakvih problema sa pristupanjem ,a Gaboru hvala sto me je sa nekoliko chat poruka ohrabrivao jer mi je bilo prvi put,a prvi mi je put i  da nesto postujem  ovde. Gabore,  sad vidim da se na  forumu vodim pod mojim  radioamaterskim znakom , a ne pod mojim imenom kako sam te pogresno informisao.Inace pokusao sam da se prikljucim i na druge sesije iako sam koristio isti flaying site kao na sesiji i ukucavao pasword, ali bezuspesno. Pozdrav

Gabor:

--- Quote from: yu1vla on February 08, 2012, 01:46:59 PM ---Ja sam Vladan iz Bg koji se juce prikljucio Gaborovoj online sesiji na Phoenixu. Nisam imao nikakvih problema sa pristupanjem ,a Gaboru hvala sto me je sa nekoliko chat poruka ohrabrivao jer mi je bilo prvi put,a prvi mi je put i  da nesto postujem  ovde. Gabore,  sad vidim da se na  forumu vodim pod mojim  radioamaterskim znakom , a ne pod mojim imenom kako sam te pogresno informisao.Inace pokusao sam da se prikljucim i na druge sesije iako sam koristio isti flaying site kao na sesiji i ukucavao pasword, ali bezuspesno. Pozdrav

--- End quote ---

Ma Vladane, ne moraš da se zahvaljuješ. Ako umem i znam, pomažem. Najvažnije je da se družimo. Ako drugo ne, onda virtuelno  (<--) Samo mi nije jasno da neki mogu da se pristupe, a neki ne. Moja verzija je V3.0s

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version