ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Virtuelno okupljanje PHOENIX RC

<< < (2/17) > >>

IVAN3D:

--- Quote from: ak on February 23, 2011, 11:07:09 AM ---
 :)aplauz

--- End quote ---

lol lol lol

Prosto neverovatno ovo mi je prolazilo kroz glavu dok sam navodio "protivnike"!!!

:)aplauz :)aplauz :)aplauz

jrlotpi:

--- Quote from: IVAN3D on February 23, 2011, 10:23:12 AM ---Au

Odem ja standarno da teram simultanku i izaberem multiplayer i upadnem na neko letiliste di neki teradu helikoptere i tako teramo mi kad jedan napisa BALOONS!!!
I eto ti ga domacin livade ukljuci takmicenje u busenju balona onako odjedared, lele lele kad smo se razleteli na sve strane pa ko probusi vise za 3 minuta.
Rezultat sledeci (svaki balon 100 poena)
1. Ivan SERBIA: 3600 poena
2. neki nemac :  1700
3. neki amer   :  1600
itd.......

A momci stvarno lete lepo nisu dunsteri uopste....

I tako cestitaju oni meni itd kad odjedared novo takmicenje u odsecanju traka i ponovo 3 minuta ali dok sam se ja opasuljio i shvatio da samo avion moze da vuce traku po pravilima prosao skoro minut, uznem ja brzo jedan aeroplan i izujem inostrane kolege iz patika..... sta ces naucio sam da pobedjujem.....

Zatim od jedared bacanje bombi u cilj....  ko je pobedio ne smem da kazem jer ce te teci ALA LAAAAZZEEEE.
Sve u svemu ekstra stvar a kako sam cuo uskoro ce biti dosta kablica ovde bice i virtuelnih takmicenja...

Poz...
Ivan

--- End quote ---

Nije da ti ne verujem ali,
Imas li ti neku potvrdu

IVAN3D:

--- Quote from: JRlotpi on February 23, 2011, 05:55:39 PM ---

Nije da ti ne verujem ali,
Imas li ti neku potvrdu

--- End quote ---

Dokaz ce da usledi cim se organizujete za kablice i pokrenete PHOENIX....  :jaki:  1ee    lol lol lol

Pozzz

jrlotpi:
Kako je krenulo meni ce stici simulator za 30-40 dana ,za to vreme ces se navezbati,
nema veze salim se ja za potvrdu  i ja mogu da kazem da sam naj... al kad nemam potvrdu ko ce mi verovati.
Vidim ti potvrdu nemas al dobro   :big smile

Yu-men:
 ;namig

Ljudi kako doci do tog simulatora?

porucujem nesto iz HK pa ostalo malo mesta u paketu za USB Sim-kabal.

pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version