ELEKTRONIKA > SIMULATORI
Virtuelno okupljanje PHOENIX RC
IVAN3D:
--- Quote from: ak on February 23, 2011, 11:07:09 AM ---
:)aplauz
--- End quote ---
lol lol lol
Prosto neverovatno ovo mi je prolazilo kroz glavu dok sam navodio "protivnike"!!!
:)aplauz :)aplauz :)aplauz
jrlotpi:
--- Quote from: IVAN3D on February 23, 2011, 10:23:12 AM ---Au
Odem ja standarno da teram simultanku i izaberem multiplayer i upadnem na neko letiliste di neki teradu helikoptere i tako teramo mi kad jedan napisa BALOONS!!!
I eto ti ga domacin livade ukljuci takmicenje u busenju balona onako odjedared, lele lele kad smo se razleteli na sve strane pa ko probusi vise za 3 minuta.
Rezultat sledeci (svaki balon 100 poena)
1. Ivan SERBIA: 3600 poena
2. neki nemac : 1700
3. neki amer : 1600
itd.......
A momci stvarno lete lepo nisu dunsteri uopste....
I tako cestitaju oni meni itd kad odjedared novo takmicenje u odsecanju traka i ponovo 3 minuta ali dok sam se ja opasuljio i shvatio da samo avion moze da vuce traku po pravilima prosao skoro minut, uznem ja brzo jedan aeroplan i izujem inostrane kolege iz patika..... sta ces naucio sam da pobedjujem.....
Zatim od jedared bacanje bombi u cilj.... ko je pobedio ne smem da kazem jer ce te teci ALA LAAAAZZEEEE.
Sve u svemu ekstra stvar a kako sam cuo uskoro ce biti dosta kablica ovde bice i virtuelnih takmicenja...
Poz...
Ivan
--- End quote ---
Nije da ti ne verujem ali,
Imas li ti neku potvrdu
IVAN3D:
--- Quote from: JRlotpi on February 23, 2011, 05:55:39 PM ---
Nije da ti ne verujem ali,
Imas li ti neku potvrdu
--- End quote ---
Dokaz ce da usledi cim se organizujete za kablice i pokrenete PHOENIX.... :jaki: 1ee lol lol lol
Pozzz
jrlotpi:
Kako je krenulo meni ce stici simulator za 30-40 dana ,za to vreme ces se navezbati,
nema veze salim se ja za potvrdu i ja mogu da kazem da sam naj... al kad nemam potvrdu ko ce mi verovati.
Vidim ti potvrdu nemas al dobro :big smile
Yu-men:
;namig
Ljudi kako doci do tog simulatora?
porucujem nesto iz HK pa ostalo malo mesta u paketu za USB Sim-kabal.
pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version