ELEKTRONIKA > SIMULATORI
Virtuelno okupljanje PHOENIX RC
vpilic:
Skinuo Phoenix i sa kablom koji trenutno imam nece da radi. Imam dve razlicite stanice i razlicite kablove u AeroFly sve radi normalno.
Ako neko ima visak za prodaju nek mi se javi.
U slucaju da nema niko za prodaju brat mi dolazi za 15 dana iz USA moze mi doneti on pa ako jos nekom treba mozemo se cuti i da mu porucim vise komada.
IvanGrozni:
Sređeno. Skinuo sam novi Phoenix 3.0, našao neki dll fajli i emulator i sve to radi.
Samo imam problem sa rudderom. Stalno je na desnoj strani i ne pomera se.
Gabor:
--- Quote from: IvanGrozni on February 08, 2012, 05:14:10 PM ---Sređeno. Skinuo sam novi Phoenix 3.0, našao neki dll fajli i emulator i sve to radi.
Samo imam problem sa rudderom. Stalno je na desnoj strani i ne pomera se.
--- End quote ---
Imaš opciju sinhronizovanja daljinskog sa Phoenix... Možda te to zeza, proveri...
fifti:
Oce biti veceras nekog
Gabor:
--- Quote from: fifti on February 08, 2012, 06:25:19 PM ---Oce biti veceras nekog
--- End quote ---
Ja ću biti, sigurno!
Ali ovde imaš kako ću to najaviti u buduće
--- Quote from: Gabor on February 08, 2012, 09:14:05 AM ---Da tu ne pravim "gužvu" sa terminima kad letimo, na Facebook u našoj grupi ( RC Flying Team Becej ) postaviću uvek par sati ranije da kad "otvaram letenje". Inače sinoć skoro sve vreme je bilo osam letača, a toliko je i limit. I to može da bude razlog zbog čega nisi mogao da se pridružiš ;namig
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version