ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Virtuelno okupljanje PHOENIX RC

<< < (13/17) > >>

jrlotpi:
,a meni oteli  i moj dongl i sada gledam kroz prozor kace postar da naidje

vpilic:
jrlotpi javi se cim postar stigne, kakv je minus napolje tesko da se bilo sta moze leteti osim ovde... I ja cekam postara ali moj ce malo da kasni.

Gabor:
Jeste, puno je interesantnije on-line... Juče je baš bilo ludo. Danas uveče nastavljamo  (<--) . Inače juče sam pronašao neki update za modele. Možda već i znate. Ako ne, onda skidajte.

nebeski:
Igrao sam se  zadnjih dana pa sam za probu instalirao i verziju 2.5 sa HK donglom na isti racunar gde je vec bila verzija 3.0 u drugom direktoriju.
Nakon toga mi se pojavilo par suludih problema sa 3.0 verzijom, nrp chat prestane da radi, a kada sam sinoc usao u rcfly4um sesiju automatski mi se ukljucivao SPECTATE mod iz kojeg nisam mogao da izadjem. Nakon toga sam deinstalirao 2.5 a 3.0 instalirao ponovo za svaki slucaj. Veceras cemo da vidimo kako ce da fercera.

nebeski:
Ja ti rekoh da jedan izgrebeš i ižvrljaš tako da i ako budeš hteo da ga prodaš niko neće da ga kupi a ti ne slušaš  :sljus.
Sad gledaj kroz pendžer  ").

--- Quote from: jrlotpi on February 08, 2012, 11:30:31 PM ---,a meni oteli  i moj dongl i sada gledam kroz prozor kace postar da naidje

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version