ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Pomoc oko popravke ESC-a !

<< < (3/4) > >>

flugzeug:
Sigurno jeste i regulator prosvirao, pustio je puni napon koji je veći od nazivnog napona kondenzatora i zato je kondenzator riknuo.

Bigneda:
auuuu ljudi svaka cast, za sat vremena dobih ono sto sam trazio zadnjih para dana  :)aplauz

...sad me sramota sto ne trazih jace, elem imate pice od mene !

sta je sad predlog ? da probam zamenu necega ili da batalim to i vozim sa externom baterijom ?

flugzeug:
Bojim se da ako samo promjeniš kondenzator da će ti čim prvi put skopčaš bateriju opet crknuti isti. Opet ne smijem 100% reći ali ti je regulator napona vjerovatno stradao a zbog njega i kondenzator. Znači zamjenom samog kondenzatora ništa nisi napravio...
Ako možeš gdje naći ekvivalentan regulator napona pa da i njega zamjeniš onda bi možda i napravio nešto. Do tada externa baterija...

()-()  (<--)

Schwab:

--- Quote from: Bigneda on February 14, 2011, 03:07:35 PM ---auuuu ljudi svaka cast, za sat vremena dobih ono sto sam trazio zadnjih para dana  :)aplauz

...sad me sramota sto ne trazih jace, elem imate pice od mene !

sta je sad predlog ? da probam zamenu necega ili da batalim to i vozim sa externom baterijom ?

--- End quote ---

Malo 'Izguglas' i nadje se sve , na internetu postoji bukvalno SVE, nisam ni ja znao  ") .
 ()-()

miša2002:
Što se mučite po internetu, što ne pitate!?
Ako si iz Beograda skokni do mene da to sredimo. (work)
U najgorem slučaju, spakovaću ti novi BEC.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version