Sto se lepjlenja tice nemam neko iskustvo sta se sve moze naci na trzistu, ako ima takvih kao ja moze da sazna na sledeci nacin
Moj problem je bio pucanje kompozitnog linka na GL rotoru na JR venturi nisam mogao da cekam deo da stigne iz USA i ja resim da zalepim ,
tada nisam znao za ovaj forum pa sam pomoc potrazio kod uvoznika firme Wurt.
Izlozio sam problem njihovom komercijalisti koji je pohadjao kurseve o proizvodima Wurt i mogao je da preporuci lepak.
To se desavalo pre 3 godine u pitanju je bio dvokomponentni lepak koji nije bio u sirokoj prodaji i mogao sam ga uzeti samo u 1 njihovoj radnji u BGD Vojvode Stepe cena je bila oko 800-900din
spoj je bio neverovatno jak deo koji sam zalepio trpi veliku silu (control arms na gl rotoru)
Nisam nigde nasao taj 2komponentni u prodaji po radnjama ali moze se kupiti u Wurtovim ili naruciti kod njih
pokusacu da nadjem pakovanje mada sam odavno iskoristio sadrzaj,
treba kontaktirati njihovu komercijalu i predociti nekome ko je bio na obuci za njihove proizvode treba uzeti i katalog njihovih lepkova na nekih 80 ilustrovanih strana
U Podgorici radnja Okovi na Starom aerodromu sam nasao dosta njihovih proizvoda ,oni cak imaju i deo za modelare gde prodaju i Balzu raznih dimenzija