Ako nastavis ovako mora ces da sacekas nastavak Apolo programa pa da dodjes do ovog dela. Svemirska tahnika je to; zato mi se javi (P.M). da se nadjemo (odnosno dodjes do Tosinog Bunara) i to zavrsimo.Dobro bi bilo da doneses ceo (ne rastavljen!!) auto.Ako ti to ne odgovara:
- imas to kod Conrada ( pod "Automodellbau"-Technisches Zubehor fur RC Cars):
-Antriebswellen 1:10, 1:8 und 1:6 (dobijes par) u raznim duzinama od 45.0 mm, sve do 136.8 mm.
-cena 11.95 € do 12.95€.
Neko je skoro, mislim "moj" dorcolac, trazio sponu sa navojem levi-desni; i to imaju, 2.20€!
Mislim da ne moras da porucujes iz nemacke; moj mladji sin je upravo zavrsio sa izradom kataloga i prezentacijom za zvanicne dilere u SLO i HR, katalozi su na nama razumljivim jezicima, i robu isporucuju! Skoro je gotovo i za SRB. E, kada ce da krene kod nas i zvanicno...;oslanjaj se na jedino sigurno kod nas, sivu ekonomiju, moraces na Bubanj Potok, Buvljak...tamo Conrad ima svog "dilera" desetak godina!
U daljem "okolisu", Lindinger, Svajnhofer, madjari... ima takodje ali je od 22.0€ do 45.0€ komad jer potpadaju pod tjuning robu.
I na kraju, postoji i najjeftinija varijanta; odes do prvog gradilista, zamolis tesare da ti poklone jedan veliki ekser (naci ce se potrebna i duzina i precnik, priblizne mere uzmes sa ispravnog dela) Prema ispravnom delu skratis ga na odgovarajucu duzinu, izbusis (valjda neko od rodbine ima bormasinu) na odgovarajucoj razdaljini otvore /rupe/ u koje stavis ona dva kratka dela, otsecena od tanjih eksera, i sve utore i zaobljenja doteras (priblizno) turpijom . Ja, recimo to tako radim, sam, iz uzivanja.
Srdacan pozdrav
P.S.
Odgovori sta si od ovoga prihvatio, tek onako, da zadovoljis moju radoznalost