RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
F-14 od izoflora, sa pokretnim krilima.
Schwab:
:)aplauz
wora:
(res), suze mi naviru kad god vidim taj model :)
Eto par mojeg od deprona, šteta što nisam imao strpljenja dok bura ne prestane na maidenu (pijanoo)
Mislim da imam negdje color sheme za print (playboy, jolly rogers itd.)
IvanGrozni:
Prelep je model, svaka čast Wora.
Inače imam plan i za ovaj model, koji sam nameravao ali sam odustao. Ne zobg toga što mi se ne sviđa već što bi u njega stavio EDF motore, a to bi onda bilo malo skuplje, pošto sve bi išlo x2. Ovaj koji ja gradi je sličan onom SU37 koji sam gradio ranije, ali se ipak razlikuje i nije ga konstruisao isti lik koji je i SU37. Takođe imam i F-15 i F-18 (za ovaj drugi moram da proverim) koji bi se gradili kao i tvoj F-14, ali bi bilo grehota da im se na stavi EDF.
Ako možeš nešto o farbama kojima si ofarbao tvoj model, da li si koristio air brush?
wora:
--- Quote from: IvanGrozni on March 01, 2011, 09:17:12 PM ---Prelep je model, svaka čast Wora.
Inače imam plan i za ovaj model, koji sam nameravao ali sam odustao. Ne zobg toga što mi se ne sviđa već što bi u njega stavio EDF motore, a to bi onda bilo malo skuplje, pošto sve bi išlo x2. Ovaj koji ja gradi je sličan onom SU37 koji sam gradio ranije, ali se ipak razlikuje i nije ga konstruisao isti lik koji je i SU37. Takođe imam i F-15 i F-18 (za ovaj drugi moram da proverim) koji bi se gradili kao i tvoj F-14, ali bi bilo grehota da im se na stavi EDF.
Ako možeš nešto o farbama kojima si ofarbao tvoj model, da li si koristio air brush?
--- End quote ---
Hvala, air brush nisam koristio, no u zadnje vrijeme najviše farbam širokim kistom ili valjkom. Boje su koliko se sjećam kooh-n-noir , to su dosta rasprostranjene slikarske akrilne boje, mislim da ih ima u gotovo svim papirnicama i boljim marketima, a nisu ni nešto skupe. Odlično pokrivaju sve materijale.
Pošto su na bazi vode,mogu se razrijediti vodom ili alkoholom. Ne sadrže otapala pa su odlične za pjenaste materijale i stiropor. Jednom kada se osuše postojane su i trajne.
IvanGrozni:
..dalje. Isečeni delovi za krila, a tu je i ojačanje u vidu jedne letvice koja se stavlja između dva dela. Inače po plani je trebalo to da bude karbonska letvica debljine 1mm, širine 1cm. Pošto je nisam imao, stavio sam lipovu letvicu od 2mm debljine i 2cm širine i to na način kao što je dole prikazano.
Zalepljena krila...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version