ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

razlika izmedju motora

<< < (2/5) > >>

jrlotpi:

--- Quote from: magic on March 02, 2011, 06:54:57 PM ---Ne razumem sta nije jasno? Pa funkcionalno jedan pripada tipu A a drugi tipu B ne moze prostije!

poz

--- End quote ---
:)aplauz :)aplauz (pijanoo)

Cyber032:
Али по којим функкцијама се разликују?Када се погледају спецификације све је исто као и мотори који изгледају исто само што су фотографисани из 2 различита угла...Видимо ми да постоје тип "А" и "Б" али питање је у томе што су разврставали и 2 категорије ако мотори имају исте спецификације,тежине,димензије,делове?

misha:
Iako se nista ne razumem u ove motore, mogu da primetim da je razlika ogromna.
Tip A je slikan sa zadnje strane a tip B sa prednje.
cudi me da to niko nije primetio. :sljus

tibeteagle:
Cyber032, ne nasedaj. Samo se zezaju. Pošto si mlađi član, mora ćeš se navići.  ;namig
Nego ff7, motori od 1600Kv su predviđeni za LiPo 2S odnosno 7-8V. Nikako ne sa 3S jer je elisa velika i pogon je pradviđen za slow flajere!
Interesantno je još zapaziti da je elisa ravna. Nema korak zbog dvojne push-pull funkcije. mmmm

firebird:
  Ja videh razliku izmedju elise tipa A i elise tipa B,pogotovu zavrsni krajevi.Imam utisak da su elise na tipu A uze a duze a na tipu B krace a sire bez obzira sto je na obe kombinacije raspon 10",cini mi se da ima razlike i u nosacima elisa -onim viljuskicama.
  A mozda je to sve zbog ugla slikanja.....

PS. ovo postade ko ono u novinama "uocite razlike" izmedju dva na izgled ista crteza....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version