RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Modelarska testera

<< < (2/7) > >>

miša2002:

--- Quote from: Ikarus on March 06, 2011, 03:23:21 PM ---Verujem da dosta nas ima zelju da vidi kako ta "home made" testera izgleda, pa ako ste voljni da to podelite sa nama i postavite par slika i neka tehnicka objasnjenja o gradnji iste... Neko ce sigurno dobiti inspiraciju da je i sam napravi, naravno i moja malenkost... (<--)

Pozdrav!

--- End quote ---

Čim je "otkopam" slikaću, a dotle evo ti jedno najjednostavnije rešenje sa ubodnom testerom i modelarskim lukom:

Ako ti odgovara, poslaću ti detaljnije sa uputstvom, a možda pokrenem i topik o tome!
pozdrav

Ikarus:
Detaljnije uputstvo bi mi svakako pomoglo, pa ako mozete posaljite mi. vlada.kg86@gmail.com Mada bi topik o gradnji  bio prava stvar za sve koji bi na taj nacin ustedeli nesto novca... (pijemo)

soprano:
i mene interesuje detaljniji opis.....

saxpg:
Bez obzira dali cete praviti ili kupiti elektricnu testericu mogu samo da kazem da je ovo jedan bas vrijedan komad alata.
Ja je imam vec godinu dana i mnogo puta je bas dobro posluzila. Reze sper i aluminijum, ima raznih debljina i jacina segica.
Segice se lako mjenjaju tako da nije problem rezati ni kroz rupe.
Ako ti je skupa nova, gledao sam jeftinih polovnih na Bubanj Potoku subotom.

simskg:
Bilo bi veoma interesantno a nadam se i mnogima potrebno pokrenuti jedan topic u vezi ove korisne napravice.Iscekujemo topic......

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version