ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Nov ESC-a

(1/3) > >>

todor:
Imam hk450pro i motor http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6387  od 4400rpm/v (Kv) i prilikom pokusavanja nekih 3d
akrobacija primetiom sam da se ESC http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=2165  dosta greje, iako je na njega ugradjen UBEC (ona crvena zica je izolovana iz ESC-a).

Pitanje:

Ako bih uzeo ovaj ESC-a
http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10942
on je od 60A, sta bi se time desilo sa mojim setapom, jel bih time smanjio vreme letenja?
Puno hvala, poz.

magic:
Veci ESC moze samo povoljno da utice na performanse motora zato sto ce se manje grejati nego onaj od 40A, samim tim biti efikasniji i eventualno produziti vreme letenja. Naravno, za nijansu je tezi od onog od 40A.

poz

Cyber032:

--- Quote from: magic on March 12, 2011, 08:23:00 AM ---Veci ESC moze samo povoljno da utice na performanse motora zato sto ce se manje grejati nego onaj od 40A, samim tim biti efikasniji i eventualno produziti vreme letenja. Naravno, za nijansu je tezi od onog od 40A.

poz

--- End quote ---
Slazem se da bi ESC od 60A samo mogao da poboljsa situaciju ali njegova cena...skoro 3x veca od 40A...

magic:

--- Quote from: Cyber032 on March 14, 2011, 01:38:42 PM ---
--- Quote from: magic on March 12, 2011, 08:23:00 AM ---Veci ESC moze samo povoljno da utice na performanse motora zato sto ce se manje grejati nego onaj od 40A, samim tim biti efikasniji i eventualno produziti vreme letenja. Naravno, za nijansu je tezi od onog od 40A.

poz

--- End quote ---
Slazem se da bi ESC od 60A samo mogao da poboljsa situaciju ali njegova cena...skoro 3x veca od 40A...

--- End quote ---

Cyber032 nazalost moram da pocnem da komentarisem neke od tvojih postova posto su poceli da budu stetni. Ajde budi ljubazan pa nam objasni sta si uopste ovde napisao i sta si sa cim poredio? Da li si uopste procitao karakteristike jednog i drugog kontrolera pa si dao "strucan" komentar. Ocigledno za tebe kontroler ima samo jednu vrednost/karakteristiku a to su Amperi. Zamisli tek koja to "budala" kupuje Jeti Spin 66A za 149Eur kada ima HobbyKing SS60A za 16$.

Ovo nije Facebook i ako imas potrebu da caskas i na sve dajes komentar a narocito o stvarima o kojima jako malo znas drzi se Facebook-a.

Nazalost morao sam da odreagujem jer se broj tvoj nekorisnih/stetnih postova dramaticno uvecava iz dana u dan.

poz

Cyber032:
Ja svojim odgoviram nisam imao niti cu imati nameru da stetim nekome...Svako ima pravo da izrazi svoje misljenje...Uporedio sam karakteristike oba ESC i tako sam izrazio svoje "strucno" misljenje...Video sam da Turnigy super brain 60A ima extra opcije za razliku od nekog drugog od 60A za 20$,ali po mom misljenju ako nekom nisu potrebne tolike opcije da mu to "ostecuje" budzet za nekih 30-40$...Ja uopste nisam imao nameru da na bilo koji nacin ostetim ili uvredim nekoga zato stvarno ne razumem u cemu je problem i izvinjavam se onome koga sam na bilo koji nacin ostetio i uvredio...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version