RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Svetski mega car u lemljenju!!!

<< < (5/7) > >>

Schwab:

--- Quote from: trex450 on May 08, 2011, 10:49:47 PM ---kad smo kod lemljenja i cackanja po stanicama sta mislite o ugradjivanju pozadinskog osvetlenja u stanicu fs-th9x ima li tu opasnosti po rad stanice,ne mislim da se lemi kao ovi gore dundjeri nego da odem kod nekoga ko ima alat za to!nije da mi smeta sto se ne vidi nista na displeju cim je malo tamnije napolju ili je sumrak al bih voleo da odradim to cak vidim da  misa2002 i prodaje i ugradjuje pozadinsko osvetlenje za displeje,a mene interesuje ako je to neko odradio ima li nekih promena na stanici sem sto displej svetli??

--- End quote ---

Nema promena na stanici , plus i minus se uzimaju sa baterije ili negde sa stampane plocice. Ja sam ugradio display od mise2002 ,nesto smo kompenzovali.... princip su dve diode ,zaslon i nesto elektronskih komponenata
,nema invertera,i izgleda sasvim pristojno. Nakon ugradnje sam imao par tackica koje su mi smetale , kada sam ponovo rasturio ispostavilo se da je prasina ,nakon ciscenja sve je kristalno.
Nakon par dana sam ugradio i prekidac,tako stedim bateriju kada ne koristim svetlo.

Sve u svemu izgleda mnogo dobro...

gizmo:
Pogledaj ovde kako sam ja ugradio osvetljenje (sa inverterom) na Turnigy

http://rcfly4um.org/index.php?topic=1728.msg32416#msg32416

sova:
extra izgleda znaci da cu da odem do mise,a gde si ugradio prekidac ????moze slika

miša2002:
Nemaš potrebe za prekidačem jer ne koristi inverter. Za jedan sat neprekidnog rada, potroši svega 15 ili 20mAh, zavisno od boje!
Na slici od Gizma, je korišćena zelena folija, tj folija sa zelenim svetlom.
Inače, ovde je najzgodnije mesto, kao na ovoj slici od Gizma.

sova:
super imam i prekidac samo da skupim parice i kod tebe da dodjem. jos ugradjujes sve to za dz kad dodzem kod tebe???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version