ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Art-Tech ESC 30A LiPo?

<< < (2/2)

Gatti.Gatozza:
ESC je potpuno isti, sa istim oznakama kao na slici. Ono što sam nalazio na netu po pitanju njega je upravo to da niko ne zna ništa o njemu, nikakva uputstva za programiranje, ništa.
Pitanje sam postavio baš zbog toga što na Turnigy kontrolerima koje imam na helijima, prilikom programiranja karticom imam mogućnost da izaberem LiPo ili NiMh modove, a zbog manjka informacija o Art-Tech-u ne znam kako da ga ispodešavam palicama jer na njemu ne funkcioniše standardan način (full throtle, pa pištanja....)
Pošto je stvar potencijalno opasna, neću rizikovati i kačiti LiPo na ovaj ESC već ću poručiti novi.
Hvala svima koji su se uključili u priču, i drago mi je što ću sačuvati i baterije i avion.  ()-()

firebird:
Gati,ako ti taj esc ne daje nikakav zvuk prilikom pokusaja programiranja,siguran sam 100% da nije programibilan,tj obican esc bez nekog procesora u sebi,pa znaj da ce ti unistiti tj. suvise isprazniti bateriju.Bat 2s lipo mozes bez problema da zakacis na njega i probas motor ali samo kratkotrajno tipa 15-20 sec rada da vidis dal funkcionise cela elektronika,znaci cisto kao izvor napona za probu.Ne pomisljaj da vozis avion na nju,cak i da iskljuci na 5v verovatno si sj*ebo bat.Ipak spremaj kintu za nov nimh pack ili upgrade na brushless pa kad metis nov programibilan esc koji trpi lipo da se sit navozis..
Eto ako sam pomogao   ()-()

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version