...stigao ostatak setupa...
baterija, esc i push rods, dok sam motor i elisu već imao.
zalepljen pin horn na horizontalne stabilizatore i montiran push rods na njemu. Za lepljenje korišćen epoxy 5min.
Na ovoj slici vidi se da je push rod stavljen na prvu rupu odozgo. Kasnije sam primetio da to nije najbolje rešenje jer se time smanjio otklon, te sam ga naknadno izvadio i stavio na poslednju rupu.
Montirana elektronika unutar trupa. Jedino sam satelit prijemnika stavio van, te sam izvršio male prepravke (dodatno sečenje izoflora) na poklopcu.
Između baterije i esc veliki je razmak te sam morao da napravim jedan produžni kablić od 1 muškog XT-60 konektora i dva muška 3,5mm bullet in konektora.
Ovda sam zadnji poklopac koji ide preko esc zalepio krep trakom. Planom je predviđeno da se zalepi, ali u slučaju da mi bude bio potreban taj esc, morao bi da sečem poklopac što nije baš sjajno. Ovako ću samo iseći krep traku ili odlepiti je.
Sa stavljenim poklopcem
Videžete da kod poklopca postoji zazor, ali to je zato jer je baterija malčice šira. To se da lako rešiti, samo se izšmirgla sa unutrašnje strane gde naleže na bateriju. Ali to sada neću.