Хвала пуно свима за поддршку јер изгледа да је помогло. Ту сам, ту сам
. Е сад одакле да почнем
Значи моторац ради као сат, модел лети право пушка(два клика и био натриман) ААА! ево фотке
By
zajorcfly at 2011-05-23
By
zajorcfly at 2011-05-23
By
zajorcfly at 2011-05-23
By
zajorcfly at 2011-05-23
Испао ми је ауспух у лет, одлепио се црвени монокот на крило, одлепило се олово али кад је све легло
без проблема ред за ред.
Палим мотор на руку баз икаквих проблема, ради као сат.
Е сад, испао је репаст можда ради поправке а и серво за гас сам пребацио у труп уместо на firewall(бојао сам се вибрацие) па морао сам да ставим олово на firewall. Може да се помести мотор напред и да се извади спинер( јер са спинером је таман) или да се стави пумпа за дим.
Очајно треба ми мало више снаге
. са 20/10 елису доста споро убрзава и пење из хавера. За IMAC летење је перфектан. Лепо ми је Торима рекао да ставим 20/8 али не, морао сам да се правим паметан
. Значи то чу поручити и друго решење је резонантни ауспух. Видим у мануел да може да уџе у труп. Молим за свете около то питање и линкове за шта од где да се купи
серво на вертикалац ипак чини ми се пре слабо и мора се променити што пре. Други сервои су ок.
Еxра лети доста различито од све што сам летио до сад. За прцизност личи ми слабиа него SU i YAK али је невероватно агилна за 3D.
Пре задовољан сам и пун позитивну енергиу. Једва чекам да се вратим из посла па трк на Стенковац ако време да.