Naše malo modelarsko udruženje "RC Pilot", dogodine će "iznedriti" tri vrhunska warbirda, Gaborovu Stuku, Draganovog Zeroa i Meisterovog P 47...
Al, će biti modela... Kad na to dodamo postojeće, Golubova dva Zero-a, Gaborov Thunderbolt, Hellcat, Panther, čika Duletova dva Hellcat-a, možemo se pohvaliti lepom i kvalitetnom kolekcijom warbird modela...
No, da bi imali šta da pokažemo, mora da se radi, a u Kombinatu je danas bilo vredno...
Pre nastavka postavljanja nitni na donju stranu krila, morao sam malo da promenim i da pravim nešto drugo.
Ranije sam odradio klapne na kapotažu. Napravio sam ih da mogu da se otveraju i zatvaraju, ali nisam bio zadovoljan kako je sve "funkconanisalo". Naime, klapne su stalno imale mali "luft" i to nikako nisam mogao da rešim.
Pre puta sam sve ostavio po strani i rešio da vidim kako su to odradili modelari na Meisterovim modelima na Top Gun-u. Na moje razočarenje, njihove klapne su imali i više lufta od mojih...
Pošto model koji pravim ipak nije takmičarski i posle iskustva sa Hellcatom, gde sam "pomerajuće" klapne pokazao svojim drugarima i od tada ih stalno držim u otvorenom položaju, rešio sam da na P 47, napravim sve nanovo i da klapne fiksiram.
Postojeće klapne su napravljene od klapni koje su bile izlivene sa kapotažom, i koje su dosta debele i imaju veliki razmak...
Stoga sam rešio da napravim nove, od aluminijumskog lima i da ih fiksiram u otvorenom položaju...
Knige pokazuju kako je to bilo na pravom Thunderboltu...
... a na modelu to izgleda ovako...
...a otvor je dovoljno velik za dobro hladjenje...
Kasnije ću dodati još jedan limčić, kojim ću povezati dve klapne, dodatno ih ukrutuiti i doboti i bolji vizuelni izgled.
Za sada sam sve klapne skinuo i obezežio gde koja stoji...
Radio sam i na dummy motoru. Da bi mogao da se navuče na MVVS morao sam da napravim dva žljeba...
Napravljen je i pokretni deo vertikalca...
...dodati su neki sitni detalji...
Sutra, tj. danas, nastavak radova...
Pozdrav
Mirče