Ja svojim odgoviram nisam imao niti cu imati nameru da stetim nekome...Svako ima pravo da izrazi svoje misljenje...Uporedio sam karakteristike oba ESC i tako sam izrazio svoje "strucno" misljenje...Video sam da Turnigy super brain 60A ima extra opcije za razliku od nekog drugog od 60A za 20$,ali po mom misljenju ako nekom nisu potrebne tolike opcije da mu to "ostecuje" budzet za nekih 30-40$...Ja uopste nisam imao nameru da na bilo koji nacin ostetim nekoga zato stvarno ne razumem u cemu je problem i izvinjavam se onome koga sam ostetio...
Slazem se da svako ima pravo da izrazi
svoje misljenje a narocito ako je ono zasnovano na
svom licnom iskustvu u suprotnom to vise nije tvoje misljenje vec necije tudje prepisano. Covek je pitao konkretno za odredjeni kontroler koji je sam izabrao a tvoj jedini komentar je bio na cenu. Ako si vec hteo da kometarises onda uzmi pa predlozi nesto drugo sto smatras da je bolje i
obrazlozi zasto si to predlozio a najbolje je kada mozes da kazes imao sam i jedan i drugi pa navedes koji je po
tvom misljenju bolji i zbog cega je bolji ili napomenes da si tako nesto negde procitao pa navedes odakle.
poz