u prosloj temi (mala pomoc)sam napomenuo da imam zelju da izvrsim opravku krakova koji su malo osteceni tj na kojima je ozuljana ili iscepana zavrsna folija i vise nisu za upotrebu.
za moj helikopter esky king 3 do sad sam se susretao sa dve vrste krakova drveni i "carbonski",ovi drveni su od balze i presvuceni su nekom boljom oracover folijom a "carbonski" namerno sam stavio u znake navoda su plasucna sipka koja ide kroz krak kao remenjaca,oracover folija sa dezenom karbona i ispunjeni belom pur penom za ne poverovati.
videvsi to dosao sam na ideju uzeti 3d carbon foliju koju sam kupio na limundu i presvuci moje krakove od drveta.
mali uvod sto se tice rotora i glave glavnog rotora:vecina nas zna da to mora biti na helikopteru uravnotezeno ili izbalansirano da ne bih stvaralo vibracije a samim tim i bacanje helikoptera po vertikalnoj osi na pravom helikopteru konkretno gazeli se to radi na dva mesta glava se balansira na probnom stolu tako sto se na svaki sarnir dodaju olovne kuglice i tako se vrsi balansiranje glave u ove crne plasticne casice:
dok se krakovi balansiraju pomocu tegova koji se nalaze ispod ovih terminezona ovog metalnog krajnjeg dela kraka:
mi na ovim malim masinama nemamo balansiranje glave nego mozemo samo da balansiramo krakove i tu pocinje moj rad
moji krakovi oguljeni od folije i ocisceni od lepkova izgledali su ovako:
kad sam ih postavio na moj inprovizovanu balans masinu ispalo je da je jedan krak tezi skoro 2.5 grama
od alata sam koristio burgije od 1 do 3,5 mm pecarosko olovo,noz za secenje papira to je od nepoznatih alata i pribora sve ostalo prepoznajete na slikama,prvo ide busenje najmanjom burgiom pa sve vecom:
zatim se u rupicu ubaci izmerena kolicina olova umanjena za tezinu lepka i sve to lepo zalepi ba ne bih ispalo pri obrtajima rotora
i
sad isecenu samolepljuvu 3d carbon foliju postavimo na sto i razmerimo da sa svake strane kraka ima isto folije i postavimo krak
i na drugu stranu
onda krpom izguramo vazduh ako ga ima
i
a krivine malo pritisnemo klestima da bolje spoje
zatim visak osecemo makazama i nozem za papir radi sto bolje izlazne ivice
i
i to posle izgleda ovako:
i posle sledi jos malo balansiranja trakom i oznacavanje radi lakseg trakitanja na helikopteru
ja sam ovu drecavu traku kupio u knjizari i nisam je jos isprobao do sad sam koristio izolir traku u boji kontra od boje kraka
mada mislim da cu ih morati bar krajeve ofarbati u belo jer ovi crni kad pocnu da se okrecu na masini uopste se ne vide??