Posto se ocigledno broj ljudi koje zanimaju autici dramaticno povecao u zadnje vreme zelim jos jednom da skrenem paznju na ovu kategoriju. Za sada su u eksploataciji 2 Kyosho modela i pokazali su se izuzetno dobro. Naravno osnovni setup nije savrsen ali ca jako dobro posluziti za pocetak!
Ono sto je jako dobro je sto je pocetna investicija (kada se sve uzme u obzir) stvarno minimalna, potreban je jos punjac i 2-3 2S baterije. Diferencijal se pokazao izuzetno robustan i do sada je samo jedan zupcanik unutar reduktorske kutije pukao Duletu, cena 5$, i meni je pukla osovinica prednjeg tocka nakon malo nezgodnog sletanja, 5$ 2 kom.
Trkanje je zanimljivo i kada je na stazi odredjeni broj jednakih modela, a ne samo kada su na stazi zveri. Zveri jesu lepse i uzbudljivije, ali su mnogostruko skuplje u eksploataciji i za odrzavanje!
Ako imate srecu jos da naletite na polovan model ovog tipa na ebay, onda je to skoro pa dzabe! Par puta sam pratio RB5 novije generacije od moje sa puno guma i ostalih gluposti i to je bilo oko 100E!
poz