RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Pink Stick 10e

<< < (6/20) > >>

tibeteagle:
@disljenko hvala!

Model daje najbolje performanse ako je težište u ravni ramenjače krila. To je na 30% od napadne ivice krila.
Pažnja za mlađe modelara: Težište treba da se podešava sa svim postavljenim delovima spreman za let!

Da bih doveo težište na ramenjaču kod ovog setapa, morao sam da stavim malo balasta na rep u vidu metalnih šarafa, koje sam jednostavnu uvrnuo u stirodur trup. Ne treba se bojati za povećenje ukupne težine modela za koji gram zbog balasta. Ako se stavi nešto lakši motor, elisa i akumulator, onda neće trebati balast na rep.

Blok iz kojeg je izrezano krilo, može da se koristi kao zaštita pri transportu. Treba da se izreže kod eleron servoa i na krajevima i da se stavi jedna veće karika gume da steže malo i gotovo.

tibeteagle:
I konačno evo i video klipa. Kvalitet je skroman, ali mislim da se vidi koliko je model okretan, stabilan, lako se startuje i sleće.  Bi će boljih klipova kasnije.

deki:
Ovo je pravi prikaz,svaka cast nema sta...sve pohvale :)aplauz

djbojan:
HAHAH, ma model je luuuuuuuuuuuuud !!!

Extra upravljiv, ja sam par puta probao let ka sebi i mojim gledaocima (jer vam se svi nabiju u dupe dok  letite da vide sta radite)

i pri samom prilasku modela svi se razbeze  (yay) (yay) (yay) , jos ja viknem da mi komande ne rade, pa jedan je cak i zalegao, posle nije prilazio vise hehheeheh :_D

tibeteagle:
Pink Stick je položio u kombaru. U Gaborovim rukama je gricnuo traku.

Detaljnije o mini skupu: http://rcfly4um.org/index.php?topic=2646.msg49937#msg49937

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version