RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Pink Stick 10e

<< < (9/20) > >>

An-2 colt:
 (pijemo)

tibeteagle:
An-2 colt sve pohvale i tebi  :)aplauz Sve si uradi kako treba.  Odlično si se setio da se stranice ne moraju farbati i da si setap postavio bez jedne stranice. Slike su odlične. Drago mi je da si zadovoljan. Leti ga što više.
 ()-()

tibeteagle:
Sveža nova serija kita ovog modela je sada urađena sa malo ojačanja. Nosač motora je dupliran, stomak je malo podebljan, servoi sada imaju kruta ležišta i mogu se zašrafiti. Ono što sada nema u kitu to je pilot, žice za poluge i nije mašinski zaobljen kraj krila. Svako može da stavi profil neke maskote, pa i svoj na istom principu. Doneću nekoliko na susret na Bikova. Samo ovom priliko cena je svega 2000.- dinara. Imam i portebne delove koji se mogu pogledati ovde : http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,9906.0.html

SABURO:
Samo da se pohvalim da sam od danas i ja vlasnik pink stick modela. T.E. hvala jos jednom, potrudicu se da poleti sto pre.

(pijemo)

Gabor:

--- Quote from: SABURO on September 22, 2012, 10:53:44 PM ---Samo da se pohvalim da sam od danas i ja vlasnik pink stick modela. T.E. hvala jos jednom, potrudicu se da poleti sto pre.

(pijemo)

--- End quote ---

:big smile dobrodošao u klub rc pilota PINK modela... Ja sam već danas zalepio krilo, ulepio firewall i ufarbao unurtašnji deo, gde dolazi baterija, esc i prijemnik... u crno...  Slike o sastavljanju neću postaviti, samo kad ga skroz završim... Prvi bezec za žutu boju... Piću je pominjao nešto da će ga farbati u zeleno...   (work)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version