RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Pink Stick 10e

<< < (10/20) > >>

An-2 colt:
Ja sam se juce predvece slatko naleteo Pink stickom, mirno bez vetra, tri bat. po 7 min. leta i jedino mi je  bilo krivo sto nisam imao jo 10 baterija pa da ga peglam dok sunce ne zadje!!! (<--)

An-2 colt:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__19478__LED_RX_Voltage_Indicator_for_Lipoly_LiFe_Battery.html

Ovo sam mu ugradio sa leve strane modela cisto da imam uvid u bateriju.
Ne moze da se ugradi tako kako HK savetuje jer kad se ukopca preko risivera ESC mu ogranicava napon na 5V pa svetli samo crvena lampica ali se zato spoji na konektor za bateriju i radi OK!

Gabor:
Pošto su radovi pri kraju na još jednom modelu, evo par podataka o merenjima

Prvo sam proverio težište

Težina modela je 425g.

Motor je Turnigy SK3 2826-1240KV, baterija je Turnigy Nano 3S 1000mAh
Prva merenja su sa elisom APC style 8*4, 10.27A i 111W

Posle sam namontirao elisu 9*4.7. Rezultat je 13.63A i 141W

Ostaje mi da vidim kako se ponaša pri letu...

tibeteagle:
Bravo Gabore. Baš si bio brz.  :)aplauz Dobra su ti merenja snage i potrošnje motora. Ovaj Watt-metar je fenomenalna spravica. Mislim da će sa obe elise dobro leteti. Sa manjoim elisom je efikasniji i lete će duže ali sporije. To je dobro je za učenje, a sa 9x4.7" ili 9x6" može da ide u kombat.
Pošto sam modifikovao i položaj krila, molim te reci da li si sada isto morao da balansiraš protutegom na repu i koliko?  mmmm

Gabor:
Da, morao sam staviti 5 srafica. Hteo sam jednu ali vecu, plasio sam se da ne propukne trup dok ga usrafljujem. Bateriju sam skroz ugurao. Slikacu kad dodjem kuci... Na blogu imas sve detalje  4e

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version