RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Pink Stick 10e

<< < (17/20) > >>

mad_mangod:
Pronasao sam zasto mi je model leteo u stranu motor je imao malo veci ugao od 1.5-2 setepena.
Skinuo sam motor pa me interesuje koji stafovi su najbolji da se pricvrsti drzac motora za sper?

P.S. Spremam se za sutrasnji  (<--) (<--) (<--) !!!!!!

tibeteagle:

--- Quote ---Skinuo sam motor pa me interesuje koji stafovi su najbolji da se pricvrsti drzac motora za sper?
--- End quote ---
Najobičnii samourezujući šaraf za drvo 3x15mm Na slikama dole se vidi na koju stranu treba da se stavi po jedna podloška M4, da bi se dobio željeni ugao motora. Dakle ispod gornjeg i donjeg kraka na levoj strani. Tako će motor da gleda malo u desno.

Ako imaš neki bolji foto aparat pored mobilnog, naslikaj detalje i stavi ovde. Da si to pre uradio, videli bi smo gde je greška.  mmmm
Samo hrabro baci sa 2/3 gasa i odmah u vis na 50-80m. Nemoj leteti daleko od sebe i previsoko. Ne leti više od 3 minute prvi put. Ako imaš blizu uvežbavog kopilota aviona, bi će sve u redu.  :jaki:

mad_mangod:
Hvala na sugestijama koje su mi pomogle danas na livadi.
3. let je bio uspesan (za razliku od prva dva) leteo sam neki minut odprilike samo mi je sletanje problem ali se nadam da cu uvezbati.
Interesuje me da li je moguce da stavim neke skijice ili neke tockice da spasim propeler?

tibeteagle:
Gorane čestitiam na prvom letu Pink Stick-a  :)aplauz
Neka Pink Stick ostane ovako jednostavan da sleće na stomak. Elisa ne bi trebala da strada ako ugasiš motor na oko 1m od zemlje pri sletanju. Preprogramiraj ESC na Break On funkciju. To će u mometu da zaustavi elisu kada skineš gas. Sleći uvek na travu. Ako se ipak slomi, stavi drugu i gotovo.  (fiu)
Leti, lupaj, lepi i uživaj. (thumb)

mkrle:
Sve je ovo lepo i model nije loš ali mislim da treba da se dodaju točkići jer je ovako šansa da se elisa polomi recimo 70% a to je malo bzv.
Evo predlažem ti da osmisliš neki lak sistem da se dodaju tri točkića i gotova stvar. Moj predlog je da se napravi na trupu odozdo sa čeličnom žicom oblik ćirilično П i da se namontiraju dva točka i jedan ispod nosa i leti sleti gde god hoćeš a čisto sumnjam da će uticati na nekakvu aerodinamiku.
...
Gledao sam ga kako leti nije loše ali treba točkići

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version