E sad sto se prenosnog odnosa tice ne znam koji je, tj. menjac (manuelni 2 brzine) kao i diferencijali su stock, pinion je 19t, spur je 68t... Imam i pinion-e od 21,17 i 13t, pa cu probati i njih...
S obzirom da taj motor ima 2560kV veruj mi da bi i sa 2S baterijom isao jako dobro! Ja sam Mad Force VE dobio sa motorm od 2000kV, koji je manjeg precnika od tog i samim tim ima i manji obrtni moment, i to je islo vise nego pristojno, dizao se svakako na zadnje tockove. Ideja mi je da ce sa ovim motorom ici barem 25% bolje jer je za toliko i kV veci a necu menjati originalni prenosni odnos. Gubitak obrtnog momenta, kojeg je inace bilo u izobilju, ce biti nadoknadjen vecim precnikom novog motora.
Ako ti se bas svidja kako ide na 4S samo vodi racuna o temperaturi motora, spoljna nikako ne bi smela da predje 60C, idealno oko 50C, u suprotnom smanjuj pinion! Javi ako mozes neka merenja po pitanju temperature. Nemoj gubiti iz vida da ce struja koju ce ti dati baterije od 5000mAh biti dramaticno drugacija, veca od struje sa prethodnim baterijama, samim tim i vise A kao i povecana radna temperatura.
poz