@ magic
Ja ti se jos jednom zahvaljujem na pomoci preko privatne poruke. Ovo je copy-paste te poruke:
"Po meni je 4300kV visoko za 3S zazto sto bi se motor vrteo na skoro 50.000 obrtaja a to je bez obzira na prenos previse. Znaci ne preostaje nista drugo nego da povecas mali zupcanik ili smanis veliki, koliko to nemogu da tri kazem jer ne znam kolika je ukupna redukcija u tvom prenosu. Ja bih poceo tako sto bih povecao mali za 2, znavi na 19 pa merio temp. pa ko je ispod 50C, onda jos +2. Kada sa ovom spoljnom temperaturom (+15C) stignes do 60C na motoru to je to."
Motor se, kao i sto sam kazes, vrti u okviru dozvoljenih specifikacija.
Kako drugacije mogu da vidim da li je gearing dobar i da li treba da se menja pinion ili ne osim ako auto ne izvezen na stazu i ne provozam ga? Ujedno hocu da mu stavim i hladnjak na motor jer on moze samo da pomogne, nikako da odmogne. Dacu sve od sebe da sto pre nadjem neki infra crveni merac temeprature. Drzim se onoga sto si mi napisao u privatnoj porukici da temperatura ne prelazi 60C. Ne verujem da bi mogao da 10 sekundi drzim ruku na motoru koji je toliko vruc.