RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
Arrow H9 - problem
Gabor:
Zajko, svaka čast ! :hehe
Posle ovoga ili će ljudi uzimati za prvi model trener model, ili će bataliti celu RC priču. :_D
Ne bih voleo da idem u (offtopic), ali meni je Sky Hero ( visokokrilac, i ružan malo ) odradio posao. Posle jest da se čini kao dosadan model, ali u nekim prilikama čak i sa njim se na sit naletim. Krila su rešena sa gumom, i u više navrata mi je model spašen, baš zbog malo žešćeg sletanja i uzanog puta... Da ne kažem da njega smem niže da spustim iznad piste u leđnom letu nego npr. CAP580 :mhm
Inače ovaj post pratim od početka, iznenadio sam se ponašanju modela... Ne verujem da trokraka elisa toliko negativno utiče na let modela mmmm
iva.nat:
Koja je cena tog modela?
alpha:
Ne mislim da trokraka elisa negativno utice na let,naprotiv avion je sporiji i laksi za voznju sa tom elisom.Sumnjam da je mozda moja trokraka elisa bila npr lose izlivena ili nesto tako pa je model zato vukao na dole.Ne znam sta bi drugo moglo da bude. mmmm Pozdrav
Anakin:
--- Quote from: alpha on September 27, 2011, 09:39:33 PM ---Ne mislim da trokraka elisa negativno utice na let,naprotiv avion je sporiji i laksi za voznju sa tom elisom.Sumnjam da je mozda moja trokraka elisa bila npr lose izlivena ili nesto tako pa je model zato vukao na dole.Ne znam sta bi drugo moglo da bude. mmmm Pozdrav
--- End quote ---
Rece pre nekoliko postova da nosom vuce na dole, za razliku od Alphe, kada proveravas CG. To tesko da moze da ima veze i sa uglom motora i kvalitetom livenja elise.
alpha:
Nisam obratio paznju da je arrow imao gorivo u rezorvoaru za razliku od alfe koja je bila bez goriva.Kada sam gorivo ispraznio CG je bio isto kao i na alfi.Sve to me je navelo da pomislim da je elisa problem.Ugao pod kojim stoji motor je dobar cak je za nijansu kod alfe nizi.Nemam pojma ni ja sta vise moze da bude.Nikako da se usudim da ga poletim.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version