RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
Arrow H9 - problem
Anakin:
Nemoj da me shvatis pogresno sada ali kako si uspeo da natrimujes avion ako mu je to bio prvi let!? Meni se cini da tu nesto debelo nije u redu jer i od oka da si namestao horizontalac nisi mogao toliko da omanes da na 2/3 gasa ponire. Zaboravih da te pitam, jel RTF ili ARF varijanta. Ako je RTF tu nisi imao sta da omanes i da si hteo. Pretpostavljam da je, ako je RTF, vozen sa onim Rx/Tx-om JR-ovim koji ide uz njega. Jos nesto, jesi proveravao servoe nakon pada, da nije nesto tu omanulo?
presko:
Можда глупо питање: -Да ли си при одузимању гаса вукао палицу висине на себе?
alpha:
Avion je kupljen RTF.Pre poletanja sam sve od oka naravno stavio kako treba.Trim na sredini,a horizontalac u ravni potpuno isto kao i na alfi.Avion je poleteo i posle odredjene visine sam krenuo da propada tako da je palica svo vreme bila u donjem polozaju.Pokusao sam sa trimom ali se malo toga promenilo osim da je za nijansu to propadanje bilo slabije.Avion nije pao vec je prizemljen bez ostecenja na samom modelu osim elise.
SABURO:
Ajde postavi sliku sklopljenog modela, tj onakvog kakav je bio pred/u letu i slikaj ga iz svih uglova, pri tom neka ti stanica bude upaljena i naravno prijemnik u avionu ako ti nije problem.
alpha:
--- Quote from: presko on September 20, 2011, 10:20:34 PM ---Можда глупо питање: -Да ли си при одузимању гаса вукао палицу висине на себе?
--- End quote ---
Svo vreme sam je tako i drzao jer je model na tom gasu i leteo ravno.Prilikom smanjenja gasa naglo propada sto se i desava prilikom vracanja palice u normalni polozaj.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version