Danas sam slikao model, pa ovom prilikom bih zamolio g.dina Radovana i Veljka da mi pomognu oko par sitnica na modelu... Ali i od ostalih modelara je bilo koja sugestija dobrodošla.
Evo, šta sam ja mislio uraditi, pa ako sam nešto pogrešio, ispravite me slobodno. Pa, da počnem od držača motora:
Sa strane treba da zatvorim one okrugle otvore, kao i mesta šrafova sa prednje strane, koji su na linijama... Duguljasti otvor ostavljam za servo link od gasa.
Sa donje polovine, vidim da ima dva veća i dva manja okrugla otvora. Predpostavljam da su oni ostavljeni za cev od goriva? I sa jedne i sa druge strane ima dva verikalna ovalna otvora, to ne znam za čemu služi?
Inače ceo držač motora nameravam da ojačam sa staklenom tkaninom, pa sa time bi se zatvorile i oni otvori koji više nisu potrebni.
Sa unutrašnje strane trupa treba da isečem parče špera gde je bila baterija, i da vratim šper na šta se našrafi servo od gasa
Vidim da sa unutrašnje strane trupa ima ostataka stiropora, tu još neću dirati ništa, dok neće biti poznata tačna veličina rezervoara
Ispod bajoneta ima više komada špera. E sad, to treba da izvadim sa šperom od baterije ili ostaje tamo zbog neke vrste ojačanja?
I sa donje strane trupa, gde je isečena folija, treba da zatvorim rupu sa monokotom...