ELEKTRONIKA > SIMULATORI

simulator problem

(1/7) > >>

Žeka:
Imam problem uzeo sam kds 450 s helikopter i imam problem sa simulatorom i stanicom,nikako da povezem da bi radila.
U cemu moze da bude problem .Kada startujem simulator helikopter se pokrece sam polece ulevo i pada i non stop isto neznam sta da radim,molio bi za pomoc

Anakin:
Prvo, zdravo, dobar dan, ja sam taj i taj. Drugo, imas deo foruma posvecen simulatorima pa procesljas jer je dosta toga napisano. Trece, pitanje ti je u stilu: "Ne radi mi auto, jel moze neko da pomogne?" Koji simulator, prijatelju, koja stanica? Prodji sve te korake pa ces lako resiti problem i naici na pomoc.

ivanmagd:
Cim upalis simulator klikni na Controller tab pa izaberi controller 1 i to bi trebalo da ti resi problem.

Žeka:
zdravo ja sam Željko i skoro sam kupio helikopter kds 450 s i pokusavam da letim sa njim ali su mi rekli da prvo naucim na simulatoru,tako da on stoji a ja nikako da pokrenem simulator i pocnem da vezbam,u pitanju je simulator AeroFly Professional Deluxe a stanica je od kds 450 s e sad na njoj pise 2.4 ghz spread spektrum tehnology  K-7X  i nece pa nece nikako preko kabla da se usaglasi i da radi komp vidi stanicu kao PPM ali sta god da pokusam u control panelu da vidim da li radi ne reaguje onaj krstic kada pomeram rucice.da li treba da imam neke drajvere za stanicu ,dali nije dobar simulator ,kabal mi je nov ide direkno iz usb u stanicu, ali nece pa nece,MOLIM ZA POMOC

Anakin:
Ako ga vidi windows kao PPM to bi bilo dovoljno, sto se windowsa tice. Idi u AFPD, obrisi sve vec ponudjene kontrolere koje imas u njemu jer, ni jedan ne radi pa ti ne trebaju, sem dva koja su vezana za dva izabrana aviona iz simulatora. Zatim idi da dodas nov kontroler i izaberi Analog Joystice. Zatim ga kalibriraj i to je to. I ja sam tu zapeo prvi put jer mi nije bilo ni na kraj pameti da ce ga tako prepoznati. Naravno, posle dodeli avionu/heliju taj kontroler.

Pozz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version