ELEKTRONIKA > SIMULATORI
simulator problem
Anakin:
--- Quote from: Žeka on October 06, 2011, 08:11:31 PM ---u pokusaju da namestim simulator i stanicu pokarabasili su mi se parametri pa mi sada samo pisti stanica.
DA LI NEKO ZNA KAKO DA VRATIM DA FABRICKA PODESAVANJA,LJUDI POMAGAJTE STA DA RADIM POPIZDEO SAM.
NEZNAM STA DA RADIM
--- End quote ---
A sta si radio sa stanicom "u pokusaju"? Kako si je podesavao?
zajko:
Sad mi nije jasno sta si uradio, da li si napokon namestio simulator ???
Sto se tice same stanice, nakon svih cackanja, ne bih ti preporucio da diras heli sa istom, ali daj bar udri malo po simulatoru...
Kad budes spreman na letenje sa helijem namesticemo i stanicu... Ima ko da podesi i utrimuje i stanicu i heli...
Lepo sam Vam rekao da nedirate samo podesavanje stanice, kad ste zvali telefonom..
poz Zajko
djbojan:
Ne bih da nikog ponizavam ali ima ljudi koji naprosto nisu rodjeni za neke stvari.....
Citanje i ucenje je prvo i osnovno ali nije dovoljno, treba ipak biti i malo intelektualno sposoban da se sve poveze u glavi,
druga stvar da li su mashine ispravne i da li rade ispravno.
Trebao je da covek pocne sa prostijim stvarima, avionima, i da malo stekne utisak letenja uzivo, pa onda da predje na helije,
ja sam isto posao tezim putem pa dok nisam iz 3 puta polupao HK450, nisam se ostavio ,
a i sad posle nekog vremena i solidnog letackog iskustva (nista posebnog - ne hvalim se :big smile ),
jos se ne hvatam da sredim moj hk450 jer iziskuje jako puno vremena i truda, a to je vreme za zimski period i vezbanje.
Žeka:
hvala na saverima i slazem se sa svima da ste upravu,izabrao sam tezi put ali sta da radim sta je tu je iz ove se koze nemoze,neznam zasto mi na simulatoru nerade desne kontrole od stanice samo mi radi gas i nijedno drugo dugme nesto me zeza nikako da namestim da stanica i simulator se usklade.
the doctor:
Pozdrav svima,I ja imam istu muku sa stanicom Kds k-7x AeroFly Professional Deluxe-- i RealFlight g4 ne mogu da nastelujem calibraciju u ,,Controller channel mapping,, opciju desna palica nikako da proradi pa ako si namestio tvoju ili zna vec neko dobrodosla bi mi pomoc od svih (<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version