RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Giant EPO Cessna 182 Skylane

<< < (2/3) > >>

Gabor:
Lepo, lepo. Nek te dugo služi! Ako još nisi imao prilike da letiš model ovih dimenzija, onda ćeš videti, sasvim su drugačiji  :jaki:

(<--)

POSEIDON:
To je istina...od svih aviončića koje sam leteo onaj veliki piper cub od 2metra raspona...je bio najpitomiji i daleko upravljiviji od svih modela.

ivanmagd:
Iako je jos nisam leteo svaki put kad prodjem pored nje iznenadim se koliko je lepa  :)aplauz hahahahahahah, Zajko  za bateriju cu videti probacu i izmeriti prvo sa 5s da vidim sta se dogadja sa amperima, probacu je sa onom elisom koju sam dobio uz nju mislim da je nesto kao 12x8 a mislim da je 14x7 prevelika za onaj motor, imam jednu 14x8 pa cu probati i sa njom. Gabore leteo sam vec velike avione i znam osecaj, istina je da su veliki avioni mnogo mirniji i pitomiji od malih ali isto tako je i konstruktivno krilo od balze mnogo cvrsce od krila izradjenog od EPO koje je na krajevima krila izuzetno savitljivo i mislim da i to moze uticati na preciznost letenja, no videcu sve kad poletim za sada ovo vreme nema nameru da popusta pa imam vremena da se igram sa stvarima koje je Zajko naveo a koje bi trebalo da se rese drugacije od fabrickog uputsva.

Nemanja dok ti zavrsis onu tvoju ja cu verovatno ovu izvozati jednu sezonu, naigrati se i verovatno je prodati  (--<<--)

n3mke:
Imas srece sto je zima inace bih rekao Veljku da se pozabavi cesnom. :P

IvanGrozni:

--- Quote from: n3mke on October 10, 2011, 03:17:47 PM ---Imas srece sto je zima inace bih rekao Veljku da se pozabavi cesnom. :P

--- End quote ---

Vidiš Nemke, čudni su modelarski putevi. neko sa stiroporaca prelazi na balzu a neko obrnuto. Ja ti kažem, praviće taj i modele od izoflora.  :big smile
Inače bio sam sa njim kada je kupovao model, koji uživo izgleda fenomenalno dobro. Mada sam bio više da uzme mentora H9.

Poz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version