RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
Graupner Sky Hero II
djbojan:
Danas odem na letenje, ajde rekoh pola sata barem....
i poletim i sve ok, mozda je motor sve zajedno radio oko 4minuta , kad vidim neki klinci dolaze, i model sad ispravljam u mom pravcu da preleti iznad mene, na nekih 50-60m,
i odjednom kovit ka zemlji i baaaaaaaam!!!! direkt o zemlju.......
Samo sam stigao da viknem NEEEEEEEEE !!!
:pop:
verovatno cu ga popravljati na zimu
- problem pronadjen cim sam seo za sto, hladan lem u samom prijemniku, ima stabilizator napona sa 5v na 3.3v, i jedan pin je izgubio spoj.....
ufffffff !!! popizdeo sam !!!!!!! a kao za inat svaki sam pregledao, mada imao sam preko 5 sati leta sa modelom, nisam nista pipnuo
Anakin:
E jbg. Bas mi je krivo. Samo se setim sebe i istog tog NEEEEEEE. Glavu gore, opravices ga, taman je kraj sezone.
alpha:
Bas steta kolega.Prelep model.Ali glavu gore zima je pred tobom pa ces imati dosta vremena za popravku.Pozdrav
Gabor:
Jooooooj Bojane! Ovakve stvari bolu najviše... Pogotovo da nije pilotska greška, već tehnička. :sljus
Ako neka mera ti nije jasna, ili ako ti fali neki deo, na mom Hero-u možeš slobodno pogledati. Ili možeš i samo pitati, pa ti dam mere... Ako mogu bilo kako da ti pomognem, tu sam. (work)
soprano:
Zao mi je sto ti se ovo desilo,samo da znas da si ga dobro polomio,srecan rad preko zime i polako pa ces mozda i uraditi nesto ali kako sam video imace tu dosta posla.Pozzzz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version