RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI

Graupner Sky Hero II

<< < (2/5) > >>

djbojan:
Danas odem na letenje, ajde rekoh pola sata barem....

i poletim i sve ok, mozda je motor sve zajedno radio oko 4minuta , kad vidim neki klinci dolaze, i model sad ispravljam u mom  pravcu da preleti iznad mene, na nekih 50-60m,

i odjednom kovit ka zemlji i baaaaaaaam!!!! direkt o zemlju....... 

Samo sam stigao da viknem NEEEEEEEEE !!!

:pop:

verovatno cu ga popravljati na zimu   

-  problem pronadjen cim sam seo za sto,   hladan lem u samom prijemniku, ima stabilizator napona sa 5v na 3.3v,   i jedan pin je izgubio spoj.....

ufffffff !!! popizdeo sam !!!!!!!   a kao za inat svaki sam pregledao, mada imao sam preko 5 sati leta sa modelom, nisam nista pipnuo

Anakin:
E jbg. Bas mi je krivo. Samo se setim sebe i istog tog NEEEEEEE. Glavu gore, opravices ga, taman je kraj sezone.

alpha:
Bas steta kolega.Prelep model.Ali glavu gore zima je pred tobom pa ces imati dosta vremena za popravku.Pozdrav

Gabor:
Jooooooj Bojane! Ovakve stvari bolu najviše... Pogotovo da nije pilotska greška, već tehnička.  :sljus

Ako neka mera ti nije jasna, ili ako ti fali neki deo, na mom Hero-u možeš slobodno pogledati. Ili možeš i samo pitati, pa ti dam mere... Ako mogu bilo kako da ti pomognem, tu sam.  (work)

soprano:
Zao mi je sto ti se ovo desilo,samo da znas da si ga dobro polomio,srecan rad preko zime i polako pa ces mozda i uraditi nesto ali kako sam video imace tu dosta posla.Pozzzz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version