RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Mustang p51-mini

<< < (10/17) > >>

sasa:
I ja imam taj model,ali on je meni ustvari,MAKETA... :mhm Toliko mi je lep sa svim tim detaljima,da ja jednostavno nisam imao srca da ga poletim,da ga ne bi ni ogrebao. :mhm
Visi na zidu, a kompletan setap sa njega, je ubacen na http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,10623.msg70332.html#msg70332

Vaci:
Iako vidim da svi imate mnogo problema, ja sam ga ipak danas porucio. Zakacili ste toliko slatkih slicica da sam se zalepio za monitor kao dete za izlog poslasticare. Zapelo dete za najsocniji kolac, iako zna da ga ne moze celog pojesti...

Pa nije valjda da ovoliko modelara koji i sami prave avione ne mogu da srede ovo malo parce zadovoljstva. Ja nemam pojma o avionima, pa se nekako nadam da ce neko resiti sve probleme i zakaciti resenje bas ovde  :mhm ()-()

maxa69:
Taj je aviončić mnogo lep ali sa tom elisom on ne može da leti,bar koliko ja znam niko nije uspeo.kod Zajka imaš elisi i prop adapter sa kojim  taj mališa leti,bar prema onim recenzijama koje sam ja našao na rc universu.ipak i oni su ga dosta oolakšavali da bi ldobro leteo.
E sad,ostaje pitanje kako su pravili video klipove na Banana hobby-ju i sličnim sajtovima koji ga prodaju na kojima taj avion leti sa fabričkom elisom......Kako god,ja sam već digao ruke ali po ceni po kojoj ga prodaju u M.I vredi ga imati čak i za ukras 2eaa

Vaci:
Hehehe to si u pravu :) danas sam ga dobio, podetinjio sam. Propeler fabricki je uzas, Zajko ce videti do ponedeljka da mi posalje adapter i dvokraki propeler. Znate st me ovde zanima, kako da skinem ovaj prednji zuti deo koji nosi motor i elisu? Cime je on zalepljen, posto se ne drzi samo na ona dva srafa? Moracu to da skinem da bi montirao posle adapter i propeler.
Zna li neko?

zajko:
Ima malo lepka, skini srafove i polako ga povuci napred ili gurni neki tanak skalpel da ga oslobodis (:beer:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version