RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Mustang p51-mini

<< < (16/17) > >>

firebird:
Moj ni jedan ne polete, imam ih dva  :sljus , fabricki setup u njima...

Sluze mi kao ukras, elektroniku povadio i ugradio u neke druge modele...

@Cvrc, mozda da probas neko motorce tipa c10 ili c20, vidi na HK sajtu....

Drazen82:
Mozes li mi ti preporucit tacno motor, posto spadam u pocetnike. Hvala

firebird:
Ne mogu da ti preporucim jer ni jedan nisam probao osim originalnog. Moje misljenje je da ovaj model sa svojom RTF tezinom cca 180-200gr. jednostavno nije sposoban da leti, pretezak je.  Zao mi je sto je tako ali TAKO JE...

To je moje iskustvo, ako neko ima bolje i ja bih bio veoma zahvalan da ga podeli sa svima nama vlasnicima ovog modela..

I ja sam gledao klipove na jutubu kako on leti ali ja jednostavno nisam mogao kvalitetno da ga odrzavam u vazduhu, i na max gasu avionce propada i upada u kovit koji je uvek bio koban...

Ipak uzivam u njemu svakodnevno gledajuci ga kao maketu i diveci se detaljnosti izrade . I dalje mi je Mustang najlepsi WW2 model ikad napravljen, pravi lepotanko...

Cvrc:
Onda ce i ostati ko model  (<--)

zajko:
Glavni problem sa tim avionom je tezina… pretezak za predvidjeni set up i velicinu….
To je njegov originalan set up… da bi poleteo, treba zameniti tu cetvorokraku elisu, dvokrakom 6x4 kao i pro adapter i maksimalno ga olaksati skalpelom i ne stavljati te bombe i  druge ukrase…
poletece, ali ce biti vrcav i tezak za letenje, a nikakon ije pocetnicki, kao i svaki mustang ili niskokrilac, a pogotovu ne mali avion, raspona 550mm

Kineska dobro zamisljena ali lose odradjena kopija mustanga…. nazalost pcetnici se vataju za njega jer za 9,99 Eur, dobiju ARF i  njegova 4 originalna servoa i 4blade prop, koji realno nista ne valja…
jedino je lep da visi kao ukras, sve drugo je neisplativo...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version